سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف ۶ شناور در خلیج فارس توسط مرزبانی استان هرمزگان

مشرق | سیاسی | جمعه، 15 مهر 1401 - 11:12
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از مقابله مرزبانان استان با قاچاقچیان و توقیف ۶ شناور متخلف در آب‌های خلیج فارس خبر داد.
استان،مرزبانان،مرزباني،هرمزگان،فرمانده

به گزارش مشرق، «سردار حسین دهکی»، فرمانده مرزبانی استان هرمزگان امروز گفت: مرزبانان استان مستقر در پایگاه‌های دریابانی بندرعباس، میناب و قشم پس از کسب خبری مبنی بر فعالیت قاچاقچیان در آب‌های حوزه استحفاظی بلافاصله برای بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی افزود: مرزبانان پس از حضور در محل‌های شناسایی شده طی سه عملیات موفق شدند ۶ شناور متخلف را توقیف و مقدار ۱۴۸ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل و ۱۶ رأس دام قاچاق را کشف کنند.
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان در ادامه با اشاره به دستگیری ۵ قاچاقچی، تصریح کرد: کارشناسان ارزش سوخت و احشام کشف شده را ۴۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند که پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع ذی صلاح شدند.