خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکار حل بحران سیاسی عراق گفتگو است

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 15 مهر 1401 - 09:53
نخست وزیر عراق تاکید کرد که راه حل بحران سیاسی کنونی عراق، بازگشت به میز گفتگو و مذاکره و کنار گذاشتن اختلافات با صداقت و امانت کامل است.
عراق،بودجه،دولت،بست،غيرقابل

به گزارش مشرق به نقل از الفرات نیوز، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق اعلام کرد که این کشور به دولت و بودجه نیاز دارد و نبود آنها برای این همه مدت غیرقابل قبول است.
الکاظمی تاکید کرد: این دولت علی رغم شرایط دشوار سیاسی و اقتصادی و نبود بودجه، ثابت قدم بوده و بر بسیاری از مشکلات و موانع فائق آمده است و به این راه ادامه می دهد.
وی با اشاره به اینکه عراق به دولت و بودجه نیاز دارد و نبود آنها در این همه مدت غیرقابل قبول است، تصریح کرد: این شرایط و این بن بست کنونی، به خاطر عراق و عراقی ها و آبادانی کشور و نهادهای آن باید حل شود و پایان یابد.
نخست وزیر عراق تاکید کرد که راه حل خروج از بن بست سیاسی کنونی عراق، بازگشت به میز گفتگو و مذاکره و کنار گذاشتن اختلافات با صداقت و امانت کامل است.
وی تصریح کرد: بحران امروز بحران اعتماد است و تنها با گفتگوی صریح و سازنده ترمیم می شود.