خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتصاب خلبانان در آلمان و سرگردانی ۳۰هزار مسافر

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 14 مهر 1401 - 11:38
اعتصاب یک روزه خلبانان شرکت هواپیمایی «یورووینگز» (Eurowings) آلمان که قرار است امروز (پنجشنبه) برگزار شود، ۳۰هزار مسافر را در برخواهد گرفت و باعث سرگردانی آنها در فرودگاه ها خواهد شد.
شركت،هواپيمايي،پروازهاي،اعتصاب،پرواز،آلمان

به گزارش مشرق، خبرگزاری رویترز با انتشار این مطلب افزود: مقامات شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا آلمان اعلام کردند در تلاش هستند تا از ابعاد این اعتصاب یک روزه که قرار است ۳۰ هزار مسافر را در برگیرد، بکاهند.
بنابراین گزارش، شرکت هواپیمایی یورووینگز که زیر مجموعه شرکت هواپیمایی لوفت هانزا آلمان است پروازهای ارزان قیمتی را در سطح اروپا انجام می دهد، انتظار می رود که نیمی از پروازهای برنامه ریزی شده یا حداقل حدود ۵۰۰ پرواز این شرکت انجام شود.
این اعتصاب تنها پروازهای آلمانی یورووینگز و نه پروازهای اروپایی این شرکت هواپیمایی را در بر می گیرد.
رویترز در ادامه افزود: اتحادیه خلبانان و مهندسان پرواز مستقر در فرانکفورت آلمان سه‌شنبه گذشته پس از ۱۰ دور شکست در مذاکرات، اعلام اعتصاب کردند.
خلبانان شرکت هواپیمایی یورووینگز خواستار کاهش فشار کاری مانند کاهش مدت زمانی که یک خلبان باید در حال انجام وظیفه باشد یا افزایش دوره های استراحت است.
یورووینگز در بیانیه‌ای اعلام کرد، این خواسته‌ها حیات شرکت هواپیمایی را به مخاطره می افکند.
یورووینگز با ناوگانی بالغ بر یکصد فروند هواپیما به ۱۳۰ مقصد پرواز دارد.