خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم ایران اسلامی، قدردان فرزندان خود در فراجا، ارتش، سپاه، بسیج و سازمان‌های امنیتی هستند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 13 مهر 1401 - 12:29
پورخاقان در پیامی گفت: مردم همیشه در صحنه‌ ایران اسلامی، قدردان فرزندان عزیز خود در فراجا، ارتش، سپاه، بسیج و سازمان‌های امنیتی هستند.
الله،اسلامي،مسلح،نيروي،عزيز،انتظامي،حضرت،امام،روز،الفداء،الا ...

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح:
حجت الاسلام و المسلمین احمدرضا پورخاقان در پیامی هفته نیروی انتظامی را تبریک گفت.
متن پیام حجت الاسلام پورخاقان به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
«کونوا قَوّامینَ لِلَّهِ شُهَداءَ بِالقِسطِ»
در خجسته ایام آغاز امامت منجی عالم بشریت حضرت بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء فرا رسیدن هفته بزرگداشت نیروی انتظامی را به پرسنل محترم و غیور فراجا و خانواده‌های معزز ایشان خصوصاً فرمانده محترم کل این نیرو تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
نیروی انتظامی در کنار سایر قوای مسلح اعم از سپاه و ارتش به حق مدافع سرسخت حقوق شهروندی، مجری قوانین جمهوری اسلامی، آرمان‌های امام و شهیدان می‌باشد؛ عزیزانی که شبانه روز در سرما و گرما، ایام تعطیل و غیرتعطیل و مناسبت‌های مختلف و حتی بلایای طبیعی به دور از خانواده، مردانه انجام وظیفه می‌نمایند، نیرو‌های جان برکفی که به طور متوسط هر سه روز یک شهید در راه حفظ امنیت کشور و مبارزه با اشرار تقدیم انقلاب اسلامی نموده اند.
امروز دشمن از تمام ابزار‌های تبلیغاتی، نرم افزاری، سخت افزاری و اجتماعی خود استفاده می‌کند تا این نیروی ارزشمند را به چالش بکشد؛ و به دنبال ضعیف کردن نیرو‌هایی است که مدافع آرمان‌های انقلاب اسلامی و حقوق ملت عزیز ایران هستند.
در حوادث اخیر دشمن از تمام امکانات تبلیغاتی و مزدوران آموزش دیده خود استفاده کرد تا با بهره گیری از احساسات پاک جوانان عزیز کشورمان به بهانه مرگ مرحومه مهسا امینی که موجب تاسف مردم شریف و همه مسئولین نظام گردید به خیال خام خود ضربه‌ای مهلک به قوای مسلح و جمهوری اسلامی وارد نماید، غافل از اینکه مردم همیشه در صحنه‌ ایران اسلامی، قدردان فرزندان عزیز خود در فراجا و ارتش و سپاه و بسیج و سازمان‌های امنیتی می‌باشند.
همانگونه که با حضور میلیونی خود در اقصی نقاط کشور، در روز ۲۸ صفر در محکوم نمودن اغتشاشات و آشوب‌های اخیر آن را به اثبات رساندند.
ان شاءالله با توجه به فرمایش امام حسن عسگری علیه السلام که فرمود: «اتقوا الله وَکُونُوا لَنَا زَیناً ولا تَکُونوا علینا شَیناً» همه ما بتوانیم با عمل به وظیفه موجب زینت اهل بیت علیهم السلام باشیم و رضایت خاطر حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفداء را به دست آورده و سرباز واقعی فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای مدظله‌العالی باشیم.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
احمدرضا پورخاقان؛ رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح
۱۳ مهرماه ۱۴۰۱