سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عالم اهل سنت خراسان‌جنوبی: در سایه امنیت و وحدت همه توطئه های دشمن خنثی می‌شود / جانم را برای رهبری و ایران می‌دهم

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 12 مهر 1401 - 16:37
عالم اهل سنت خراسان‌جنوبی حفظ امنیت، وحدت و برگشتن آرامش به کشور را مهمترین راهکار حل مشکلات برشمرد و گفت: در سایه امنیت و آرامش همه توطئه های دشمن خنثی می‌شود.
آرامش،امنيت،كشور،خنثي،اهل،مهمترين،ايران،نعمت،برشمرد،دشمنان،ش ...

عالم اهل سنت خراسان‌جنوبی حفظ امنیت، وحدت و برگشتن آرامش به کشور را مهمترین راهکار حل مشکلات برشمرد و گفت: در سایه امنیت و آرامش همه توطئه های دشمن خنثی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، یکی از مهمترین اهداف دشمن تفرقه افکنی بین اقوام و گروه‌های مردمی و در نهایت تجزیه ایران است که بر همین اساس راه‌اندازی جنگ‌های شهری و قومیتی را در دستور کار دارد و در بسیاری از مناطق ایجاد تفرقه بین شیعیان و اهل تسنن و یا کرد و ترک و عرب را دنبال می‌کند.
مولوی سید محمد حسینی، امام جمعه اهل سنت طبس مسینا شهرستان درمیان، ضمن محکوم کردن هر نوع اغتشاش و ایجاد نا امنی در کشور در گفتگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام در حدیثی شریف به دو نعمت اشاره می‌کنند که عبارت است از: سلامتی و امنیت و آرامش.
وی افزود: بنده هم به نوبه خودم ضمن تشکر از ملت شریف ایران که همواره با بصیرت و آگاهی توانستند نقشههای دشمنان اسلام را خنثی بنمایند تشکر می‌کنم و از همه عزیزان و ملت شریف ایران می خواهیم که ضمن جدا کردن صف خود از صف دشمنان، سعی کنند که با آرامش این مسائل و مشکلات را حل نمایند و تلاش کنند تا اینکه خداوند منان هم نقشه دشمنان را خنثی کند و اجازه ندهند که خدای ناخواسته کسانی از سر عناد و کینه‌توزی به جان و مال مردم و اموال عمومی و داشته‌های نظام و مملکت اسلامی آسیب برسانند.
وی امنیت را مهمترین نعمت در کشور برشمرد و بیان داشت: امنیت نعمت الهی و مورد تاکید قرآن کریم و احادیث است و شرایطی که در کشور به وجود آمده امنیت و آرامش مردم را دچار مشکل کرده است.
این عالم اهل سنت حفظ امنیت، وحدت و برگشتن آرامش به کشور را مهمترین راهکار حل مشکلات برشمرد و گفت: در سایه امنیت و آرامش همه توطئه های دشمن خنثی می‌شود.
مولوی حسینی حادثه زاهدان را بسیار تلخ و دردآور خواند و افزود: با تدبیر علما و مسؤولان استان این موضوع حل شد و آرامش بر آنجا حکمفرماست.
وی در پایان همگان را به حفظ وحدت و آرامش فراخواند و بیان داشت: هر گونه ضرر رساندن به سرمایه‌های ملت ایران و دین مبین اسلام بر خلاف شرع و قانون است و از همه عزیزان می‌خواهم از هر مسأله‌ای که منجر به آسیب رساندن به اصل نظام می‌شود دوری کنند و اجازه ندهند کسانی به بهانه‌های مختلف در بین مردم اغتشاش ایجاد کنند و به اماکن عمومی خسارت وارد کرده و سرمایه‌های مملکت را هدر دهند.
انتهای پیام/۳۶۳۵