خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن در صدد دو قطبی کردن جامعه/فتنه انگیزی‌ها راه به جایی نمی‌برد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 12 مهر 1401 - 15:29
یزد- نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن به در صدد دو قطبی کردن جامعه است اما با حماقت و نادانی از فتنه انگیزی‌هایی که پیش از این نتیجه آن را دیده، وارد عمل شده است.
آمريكا،كشور،ايران،مهسا،اميني،حوادث،اهداف،مرگ،ملت،جوكار،متحدا ...

محمدصالح جوکار در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حوادث اخیر و بیانات مقام معظم رهبری در مورد مرگ مهسا امینی و سو استفاده دشمن از این موضوع و تلاش برای از بین بردن وحدت در جامعه اظهار داشت: در دو هفته اخیر مرگ مهسا امینی و شکل گرفتن اغتشاش در کشور به دلیل مسئله حجاب یا بدحجابی، تنها بهانه بود و شعارها و اغتشاشاتی که در این حوادث شاهد آن بودیم و حمایت‌هایی که از سوی آمریکا و متحدانش از این اغتشاشات شد، خود گویای عمق ماجراست.
وی بیان کرد: حمایت آمریکا و متحدانش از جمله رژیم صهیونیستی، انگلیس و آل سعود از اغتشاشات و حوادث اخیر به خوبی روشن کرد که آنها پشت پرده و حامی این حوادث هستند و اهداف خود را با ایجاد آشوب و ناامنی در کشور دنبال می‌کنند.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس تصریح کرد: دشمنان و در رأس آن آمریکا وقتی مشاهده کردند از تحریم‌ها و فشارهای خود علیه ایران نتیجه‌ای نگرفتند و ملت ایران به خوبی توانسته در صدد خنثی کردن تحریم‌ها برآید، ضایعه سنگینی به آن‌ها تحمیل شده و به دنبال عقده گشایی هستند.
جوکار، شکست آمریکا در منطقه غرب آسیا و شکست داعش را دلایل دیگری از عصبانیت و ناراحتی دشمنان خواند و افزود: آمریکا با دیدن این شکست‌ها اقدام به حذف فیزیکی شهید سردار سلیمانی کرد و برای جلوگیری از پیشرفت‌های ملت ایران برنامه‌ریزی کرده است.
وی ادامه داد: آمریکا که تاکنون نتوانسته به اهداف خود در ایران برسد در آستانه بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس، برای ایجاد و اغتشاش و آشوب در کشور و دو قطبی کردن جامعه برنامه‌ریزی کرد و مرگ مهسا امینی بهانه و دستاویزی قرار گرفت تا برنامه‌های خود را زودتر اجرایی کند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه این فتنه دشمنان اولین و آخرین فتنه علیه کشور ایران نیست، گفت: دلیل مرگ مهسا امینی از مراجع قانونی و قضائی در حال بررسی است اما دشمن با این بهانه و عنوان کردن بحث بدحجاب و بی حجاب، به دنبال دو قطبی کردن فضای جامعه ما بودند تا بتوانند از آن بهره‌برداری کند.
وی افزود: آمریکا و متحدانش احمق و نادانند و تصور می‌کنند با این اقدامات و فتنه‌انگیزی‌ها می‌توانند به اهداف خود برسند و منافع خود را تأمین کنند اما باید بدانند ملت هوشیار، بیدار و بابصیرت همیشه در صحنه حضور دارند و هرگز جریان‌های ضد انقلاب، منافقین، بهائیت و صهیونیست را که در صدد ضربه به این نظام هستند همراهی نخواهند کرد.
جوکار گفت: در دهه اول انقلاب نیز با انواع دشمنی‌ها و ناامنی‌ها در کشور مواجه بودیم و علاوه بر آن جنگ هشت ساله به ما تحمیل شد با این وجود این ملت ایران بودند که از نظام اسلامی پشتیبانی کردند و از همه تنگناها عبور کردیم و امروز هم از این انقلاب که ثمره خون شهداست پشتیبانی می‌کنند و با حضور همیشگی در میدان اجازه نمی‌دهند دشمن به اهداف خود برسد.