خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نسبت میزان تسهیلات به سپرده در خوزستان بسیار پایین است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 10:05
سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در خوزستان نسبت تسهیلات به سپرده‌ها یک نسبت بسیار پایین است و در این زمینه با بانک‌ها درگیر هستیم تا تجدیدنظری در بحث پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی داشته باشند.
خوزستان،تسهيلات،بحث،گوي،جلسات،توليدي،واحدهاي

سرپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در خوزستان نسبت تسهیلات به سپرده‌ها یک نسبت بسیار پایین است و در این زمینه با بانک‌ها درگیر هستیم تا تجدیدنظری در بحث پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، نورالله حسن زاده شامگاه ۲۸ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: باید پایشی جدی بر روی جلسات گذشته، مصوبات و اجرایی شدن آنها داشته باشیم تا بتوانیم بر این اساس جلسات آینده شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی را برگزار کنیم.
وی با اشاره به وجود کارگروه‌های مختلف رسیدگی به مشکلات در حوزه‌های متفاوت، افزود: ظرفیت‌های فراوانی در کارگروه‌های استان وجود دارد که از آن ظرفیت‌ها باید استفاده شود تا در جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی بتوانیم مسائل کلان‌تری را مطرح و آنها را حل کنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان تصریح کرد: باید آیبن نامه‌ها، مصوبات و اثرگذاری آنها را مجدداً بررسی و در خصوص مطرح شدن مسائل در جلسات شورای گفت و گوی دولت تجدید نظر کنیم و مسائل را در بعد کلان‌تری مورد بررسی قرار دهیم.
حسن زاده با بیان اینکه باید راهکاری برای استفاده واحدهای تولیدی از تسهیلات بانک‌ها در حوزه‌های مختلف اتخاذ شود، عنوان کرد: استان خوزستان بر اساس آمارها وضعیت نامناسبی در بحث فضای کسب و کار دارد و یکی از اساسی‌ترین شاخص‌های این مساله نیز عملکرد بانک‌ها در بحث پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی است.
وی ادامه داد: در خوزستان نسبت تسهیلات به سپرده‌ها یک نسبت بسیار پایین است و در این زمینه با بانک‌ها درگیر هستیم تا تجدید نظری در بحث پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی داشته باشند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: مسولان کشوری بانک‌ها قول همکاری داده اند اما علی رغم این مساله درگیر مسائل بسیار جزئی با بانک‌ها هستیم و در این زمینه امیدواریم تا بانک‌ها عملکرد مناسب‌تری را در بحث پرداخت‌ها داشته باشند تا مشکلات به جاهای باریک کشیده نشود.
انتهای پیام