خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / اقدام اخیر وزارت کار، رانت را از بین می‌برد؟

ایسنا | سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و حوادث، چند‌رسانه‌ای | یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 10:02
هفته گذشته به دستور محمد شریعتمداری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اسامی دریافت‌کنندگان هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره ۴، ۶ و ۱۰ درصدیِ اشتغال پایدار روستایی را منتشر کرد. برخی کارشناسان می‌گویند این اقدام می‌تواند نقش مهمی در ممانعت از ایجاد گلوگاه‌های فساد داشته باشد؛ اما باید اقداماتی فرآیندی باشد، نه مقطعی. جلوگیری از انحراف و ایجاد رانت، شناسایی دریافت‌کنندگان تسهیلات برای نظارت عمومی و تسهیل امر نظارتگری برای دستگاه‌های نظارتی، سه کمکی است که این سیاست، به ایجاد شفافیت در دستگاه‌های اجرایی خواهد کرد.
ايجاد،تسهيلات،هرمزي،شهسواري

هفته گذشته به دستور محمد شریعتمداری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اسامی دریافت‌کنندگان هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات کم‌بهره ۴، ۶ و ۱۰ درصدیِ اشتغال پایدار روستایی را منتشر کرد.
برخی کارشناسان می‌گویند این اقدام می‌تواند نقش مهمی در ممانعت از ایجاد گلوگاه‌های فساد داشته باشد؛ اما باید اقداماتی فرآیندی باشد، نه مقطعی.
جلوگیری از انحراف و ایجاد رانت، شناسایی دریافت‌کنندگان تسهیلات برای نظارت عمومی و تسهیل امر نظارتگری برای دستگاه‌های نظارتی، سه کمکی است که این سیاست، به ایجاد شفافیت در دستگاه‌های اجرایی خواهد کرد.
تدوینگر: امیرحسین شهسواری / ‏‬ گوینده: حسین هرمزی