خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت نفت به مرز 90 دلار رسید- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 12 مهر 1401 - 09:58
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 33 سنت معادل 0.37 درصد افزایش به 89 دلار 19 سنت رسید.
توليد،نفت،كاهش،افزايش،ائتلاف،قيمت،روز،پلاس،بشكه

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، انتظار توافق برای کاهش تولید اوپک پلاس در اجلاس این ائتلاف در روز چهارشنبه باعث افزایش قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز سه‌شنبه شد.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 33 سنت معادل 0.37 درصد افزایش به 89 دلار 19 سنت رسید.
نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 15 سنت معادل 0.18 درصد افزایش 83 دلار و 78 سنت معامله می‌شود.
افزایش نگرانی درمورد محدود شدن عرضه نفت قیمت آن را بالا برده‌است و انتظار می‌رود سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش در ائتلاف اوپک پلاس تولید خود را 1 میلیون بشکه در روز در اولین اجلاس حضوری خود از 2020 کاهش دهند.
این اجلاس در روز چهارشنبه برگزار می‌شود.
با توجه به کاهش داوطلبانه تولید توسط برخی از اعضای این ائتلاف، تصمیم اوپک پلاس برای کاهش تولید در اجلاس این هفته بیشترین کاهش تولید این ائتلاف از آغاز بحران کرونا خواهد بود.
ائتلاف اوپک پلاس پس‌از کاهش شدید تولید در 2020 به‌خاطر سقوط تقاضا ناشی از همه‌گیری کرونا، تولید خود را در سال جاری میلادی افزایش داده‌است.
اما این سازمان نتوانسته در ماه‌های اخیر به هدف افزایش تولید خود برسد و در ماه ژوییه 2.9 میلیون بشکه در روز کسری تولید داشته‌است.
کاهش شدید قیمت نفت از دلایل اصلی تصمیم این ائتلاف برای پایین آوردن تولید بوده‌است.
قیمت نفت به‌دنبال قرنطینه‌های کرونایی در چین به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت دنیا و همچنین افزایش نرخ بهره بانک‌های مرکزی و بالا رفتن ارزش دلار، برای چهارمین ماه پیاپی کاهش یافته‌است.
بانک‌های مرکزی بزرگ دنیا سیاست‌های پولی خود را سختگیرانه‌تر کرده‌اند که باعث ترس از رکود اقتصاد دنیا شده‌است.
تخمین زده می‌شود ذخایر نفت خام آمریکا 2 میلیون بشکه در هفته منتهی به 30 سپتامبر افزایش‌یافته باشد.
انتهای پیام/89