خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی بوستان ویژه مادر و کودک در شرق پایتخت

فارس | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 12 مهر 1401 - 03:51
شهردار منطقه 13 تهران از مناسب سازی و راه اندازی بوستان نشاط کودک برای مادران و کودکان در شرق پایتخت با هدف اجرای برنامه‌های خانواده محور خبر داد.
كودك،مادران،بوستان،كودكان،بازي،محوطه،اتاق،مادر

محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه ۱۳ تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس با اشاره به اهمیت نقش مادران در رشد و تعالی فرزندان گفت: بوستان نشاط کودک به عنوان اولین بوستان مادر و کودک این منطقه با مساحت 2 هزار مترمربع با تامین اتاق مخصوص مادر و کودک در محله شورای ناحیه 3 رسید.
وی افزود: احداث محلی جهت اتاق بازی و نگهداری کودک، سرویس بهداشتی ، احداث معابر و مناسب سازی محوطه مجموعه های بازی، اجرای تاسیسات و نرده کشی محوطه بوستان از دیگر اقدامات در این خصوص است.
شهردار منطقه 13 با اشاره به اینکه فضای داخلی ساختمان به سیستم گرمایشی، سرمایشی و نمایشی و نیز وسایل بازی کودکان تجهیز شده است، اظهار داشت: در محوطه بوستان چند نوع وسایل بازی استاندارد کودک، زمین شنی ، المان و مبلمان های شهری ویژه کودکان قرار گرفته است.
احمدی، هدف از این اقدام را اجرای برنامه‌های خانواده محور و ایجاد عدالت و حفظ حقوق شهروندی برای مادران و کودکان برشمرد و یادآور شد:اتاق مادر و کودک این امکان را به مادران می‌دهد که در شرایط فضای تفریحی، اوقات خود را کنار فرزندانشان سپری کنند و این اقدام در راستای بهرمندی مادران و کودکان از فضای‌های شهری انجام شده است.
پایان پیام/