خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزانه ۳۰ تُن مرغ منجمد به نرخ دولتی در گلستان توزیع می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 11 مهر 1401 - 08:02
گرگان- مدیرکل پشتیبانی امور دام گلستان از توزیع روزانه ۲۰ الی ۳۰ تُن مرغ منجمد به نرخ دولتی با هدف کمک به اقشار کم درآمد در استان خبرداد.
مرغ،توزيع،بازار،منجمد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا جامی شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: با هدف تنظیم بازار و کمک به اقشار کم درآمد، روزانه بین ۲۰ تا ۳۰ تن مرغ منجمد در بازارهای گلستان توزیع می‌شود.
مدیرکل پشتیبانی امور دام گلستان افزود: در مجموع حدود ۴۰۰ تُن مرغ منجمد در استان توزیع خواهد شد و برای توزیع بیشتر از این سهمیه هم مشکلی نداریم.
وی اضافه کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ کیلویی ۴۸ هزار تومان است که بین عاملان فروش توزیع می‌شود.
جامی توضیح داد که می‌توانیم نیاز بازار را در صورت تقاضای بیشتر تامین کنیم تا تعادل در بازار برقرار شود.
طبق گفته مدیرکل پشتیبانی امور دام گلستان دو هزار تن مرغ منجمد در استان ذخیره سازی شده است.
گفتنی است طبق قیمت مصوب هم اکنون قیمت مرغ گرم در بازار بین ۵۹ هزار تومان الی ۶۳ هزار تومان فروخته می‌شود.