خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صاعقه در چهارمحال و بختیاری جان 2 مرد جوان را گرفت

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 - 08:53
مدیر روابط عمومی اورژانس استان چهارمحال و بختیاری گفت: صاعقه در چهارمحال و بختیاری جان دو جوان ۲۶ و ۳۶ ساله را گرفت‌.
جان،چهارمحال،بختياري،اورژانس

مدیر روابط عمومی اورژانس استان چهارمحال و بختیاری گفت: صاعقه در چهارمحال و بختیاری جان دو جوان ۲۶ و ۳۶ ساله را گرفت‌.
محسن ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: روز گذشته ۲۸ اردیبهشت ۹۸، صاعقه جان چوپان ۳۶ ساله را در سرتنگ محمودی شهرستان اردل و جان یک کشاورز ۲۶ ساله در روستای جعفرآباد شهرستان سامان چهارمحال و بختیاری را گرفت.
ابراهیمی تصریح کرد: با اعلام حوادث به اورژانس ١١۵ بلافاصله آمبولانس به محل‌های حادثه اعزام شد که متأسفانه قبل از رسیدن اورژانس به علت شدت برق گرفتگی و سوختگی دو جوان جان باخته بودند.
انتهای پیام