بهره گیری از ظرفیت ها برای توسعه بخش گردشگری و صنایع دستی گیلان
رشت- استاندار گیلان گفت: از همه ظرفیت ها برای توسعه مزیت های بخش گردشگری و صنایع دستی و میراث فرهنگی گیلان استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی ظهر یکشنبه در دیدار خانم نعیمه احمد بن کاری نماینده یونسکو با اشاره به ظرفیتهای گردشگری اظهار کرد: اقدامی برای ثبت جهانی بعضی از صنایع دستی استان گیلان همانند چادر شب بافی، چای و شهر تاریخی ماسوله انجام شده است.
وی در ادامه با اشاره به ویژگیهای مردم استان گیلان به ویژه ماسوله افزود: این شهر تاریخی تلفیقی از معماری زیبا و کم نظیر و تاریخ کهن بوده که وجه تمایز آن هم همین ویژگیها است.
استاندار گیلان با بیان اینکه تلاش شده تا ایجاد زیرساختها به بافت تاریخی شهر ماسوله آسیبی وارد نکند، تصریح کرد: ارزیابی هوایی و زمینی نماینده یونسکو نیز مبین همین گفته است.
وی با اشاره به تلاش برای بهره گیری از همه ظرفیتها برای شکوفایی گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی گیلان توسعه یافته و شکوفا شود، ادامه داد: با حضور رئیس جمهور در استان گیلان برنامههای توسعهای و جذب سرمایه گذاری در این بخش در اولویت قرار گرفته است.
عباسی تصریح کرد: با توجه به ارزیابیهای صورت گرفته و قابلیتهای موجود و نگاه کارشناسانه یونسکو، آمادگی کامل برای مهیا کردن امکانات بیشتر با توجه به بافت ماسوله و تقویت و رشد این شهر تاریخی وجود دارد.