خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات هوایی ترکیه در شمال عراق

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 10 مهر 1401 - 15:13
وزارت دفاع ترکیه از کشته شدن ۲۳ عضو «پ ک ک» در عملیات هوایی در شمال عراق خبر داد.
تركيه،هوايي،عمليات،دفاع،عراق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، وزارت دفاع ترکیه از کشته شدن ۲۳ عضو (پ.ک.ک) در عملیات هوایی در شمال عراق خبر داد.
وزارت دفاع ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد که ترکیه در این حمله هوایی، اعضای پ.ک.ک را در منطقه آسوس که در ۱۴۰ کیلومتری مرز ترکیه و عراق مستقر بودند، هدف قرار داد.
این وزارتخانه با اشاره به احتمال افزایش تلفات «پ ک ک» تاکید کرد: براساس اطلاعات اولیه دریافتی ۲۳ تروریست پ.ک.ک در این حمله هوایی از پای درآمده‌اند.
همچنین وزارت دفاع ترکیه تصاویر عملیات هوایی علیه مخفیگاههای گروه پ ک ک در کوه آسوس در ۱۴۰ کیلومتر مرز شمال عراق را هم به نمایش گذاشت.
این عملیات در ۲۷ سپتامبر انجام شده است.
خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه در نشست خبری اعلام کرده بود: تروریستها هر کجا که باشند هدف ما همان جاست.
نیروهای مسلح ترکیه چند روز پیش طی عملیات هوایی به سمت ۱۴۰ کیلومتری مرز عراق پیشروی کرده و ۱۶ موضع و مخفیگاه تروریستی در آسوس را هدف قرار دادند.