خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص ۲.۵ میلیارد تومان برای یادمان های دفاع مقدس ایلام

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 مهر 1401 - 14:41
ایلام-مدیرکل‌میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از اختصاص ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تقویت زیرساخت های یادمان های دفاع مقدس ایلام خبر داد.
ايلام،زائران،گردشگري،مقدس،محلي،دفاع،سوغات،شريفي

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد شریفی ظهر یکشنبه در دیدار با امام جمعه ایلام اظهار کرد: برای سنوات آینده با توجه به پتانسیل بالای اربعین و با ایجاد یک زائرسرای دائمی در شهر ایلام و شهرهای محل تردد زائران احداث شود تا در کنار این زائرسراها محلی برای دایرکردن نمایشگاه غرفه‌های سوغات محلی و صنایع دستی فراهم خواهد شد.
وی افزود: امسال علاوه بر شهرستان‌های ایلام محل تردد زائران، در قلعه کنجانچم نرسیده به شهرستان مهران نیز به مدت چهار روز در مدت اوج حضور زائران نمایشگاه سوغات محلی و صنایع‌دستی برگزار شد.
شریفی به گردشگری دفاع مقدس اشاره کرد و ادامه داد: باتوجه به کاروان راهیان‌های نور تقویت زیرساخت‌های یادمان‌ها در دستور کار قرار دارد و برای یادمان‌های قلاویزان مهران و شرهانی دهلران در مجموع ۲ میلیارد تومان و برای باغ موزه دفاع مقدس نیز ۵۰۰ میلیون تومان تحصیص یافته است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی ایلام تاکید کرد: هشت پرونده دفاع مقدس تاکنون ثبت ملی شده و هشت پرونده دیگر نیز در دست بررسی است و باید ذائقه گردشگری کشور به سمت استان ایلام برای گردشگری مذهبی، روستایی، طبیعی و تاریخی تغییر کند و در این راستا ۸۴ خانه بومگردی و ۵۴ دفتر مسافرتی فعال است.