سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج سامانه بارشی از گلستان/ دمای هوا ۶ درجه گرم تر می شود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 مهر 1401 - 12:21
گرگان- مدیرکل هواشناسی گلستان با اشاره به خروج سامانه سرد و بارشی از این استان، گفت: طی روزهای آینده دمای هوا ۶ درجه گرمتر می شود.
گلستان،استان،هواشناسي،سامانه

نوربخش داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برای امروز (یکشنبه) جوی آرام را در گلستان شاهد خواهیم بود ولی از عصر و اوایل امشب احتمال افزایش ابر و مخصوصاً در نواحی شرقی استان و رگبار پراکنده وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: این سامانه بارشی شامگاه امروز از استان عبور خواهد کرد و از فردا به طور نسبی دمای هوا تا روز پنج شنبه، چهار الی ۶ درجه افزایش می‌یابد.
گفتنی است، ۱۵۶ ایستگاه و سامانه هواشناسی از انواع مختلف شامل سینوپتیک، اقلیم شناسی، باران‌سنجی، جاده‌ای، جو بالا، باران سنجی خودکار و پایش گرد و غبار در استان گلستان فعال است.