خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 40 درصدی نذورات جمع آوری شده ویژه بازسازی عتبات عالیات در استان اصفهان- اخبار کاشان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 09 مهر 1401 - 15:55
مدیرکل سازمان بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با بیان اینکه نذورات سال 1400 استان با 9 سال گذشته برابری می کند، گفت: نذورات جمع آوری شده ویژه بازسازی عتبات عالیات در استان اصفهان 40 درصد افزایش یافت.
استان،كاشان،اصفهان،موكب،نذورات،عاليات،عتبات،ائمه،بازسازي،توم ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، جعفر عسگری ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در کاشان، اظهار داشت: ستاد بازسازی عتبات عالیات از 18 سال پیش به پیشنهاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ایجاد شد و قریب به 200 پروژه در طول این مدت اجرایی شده و اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی ضمن اشاره به دو ماموریت اصلی ستاد بازسازی عتبات عالیات افزود: در اربعین سال جاری 149 موکب از استان اصفهان حضور داشتند که 15 موکب در نقاط مرزی مستقر بودند و 36 موکب در مسیر، 80 موکب در کربلا و هشت موکب نیز در نجف خدمت‌رسانی می‌کردند.
مدیرکل سازمان بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان ابراز داشت: بر اساس نظر علما، محققان و پیشکسوتان شیعه بعد از یک هزار و 400 سال به دنبال عرض ارادت به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و اقدامات صورت گرفته نشان از عقبه فرهنگی شیعه است و حرم مطهر ائمه معصوم(ع) یکی از نشانه‌های عقبه شیعیان است.
وی ضمن اشاره به حضور زائران از اقصی نقاط دنیا در کشور عراق به منظور زیارت ائمه معصوم(ع) گفت: یکی از آثار و برکات توسعه حرم ائمه اطهار(ع) آن است که ایران در این نقاط دیده می‌شود و در سال یک هزار و 400 با وجود تمام محدودیت‌ها نذورات جمع‌آوری شده با 9 سال گذشته برابری می‌کند.
عسگری با بیان اینکه در شش ماهه نخست امسال نیز نذورات جمع‌آوری شده نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 درصد افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: این نذورات شامل نذورات خرد و کلان است و طرحی در اصفهان اجرایی شده است که هر نفر 10 هزار تومان ویژه بازسازی عتبات عالیات هزینه کنند که متاسفانه در کاشان هنوز اجرایی نشده است.
وی ضمن اشاره به خیران شاخص در آران و بیدگل تاکید کرد: یکی از پروژه‌هایی که پیگیری می‌کنیم نیم‌ضریح آقا عبدالله‌الحسین(ع) در سرداب است که 24 میلیارد تومان هزینه دارد و یک دوم ساخت این ضریح دوستان کاشان و آران و بیدگل متقبل شدند.
مدیرکل سازمان بازسازی عتبات عالیات استان اصفهان با بیان اینکه چهار پروژه اصلی این استان درگیر آن است، افزود: تکمیل صحن حضرت زینب(س) برای سال آینده اربعین به نقطه خوبی می‌رسد و 120 هزار نفر را حداقل در کنار حرم امام حسین(ع) می‌تواند اسکان دهد.
وی ضمن اشاره به ساخت صحن امام باقر(ع) در کاظمین ابراز داشت: شش استان هزینه‌های این صحن را متقبل شده است و سهم استان اصفهان 90 میلیارد تومان ویژه سه سال است و در سال جاری باید 30 میلیارد تومان آن تامین شود و ساخت نیم‌ضریح امام حسین(ع) یکی دیگر از پروژه‌های مورد تعهد این استان است که 12.5 میلیارد تومان از تامین هزینه این نیم‌ضریح‌ها را کاشان و آران و بیدگل متعهد شده است.
عسگری با بیان اینکه از کاشان انتظار بالایی داریم، گفت: طرح توسعه حضرت سلمان فارسی در مدائن نیز یکی دیگر از پروژه‌های شاخص استان اصفهان است و قرارداد آن نیز به‌زودی منعقد می‌شود و امور عمرانی این پروژه آغاز می‌شود.
وی از بافت فرش دستباف ویژه حرمین شریفین تصریح کرد: 125 دار قالی داریم که علاوه بر ایجاد اشتغال برای بانوان فرش‌های بافته شده نیز در حرمین ائمه معصوم(ع) استفاده می‌شود و از سوی دیگر تقاضا داریم تا ائمه جماعات در مساجد بیش از پیش فعال شوند و در راستای جمع‌آوری نذورات مردمی اقدام کنند.
انتهای پیام/801