خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اروند رود از کشتی های غرق شده پاکسازی شد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 09 مهر 1401 - 14:19
معاون مهندسی سازمان بنادر گفت: ۲۲۰ فروند مغروقه از رود اروند خارج شده و ۶ تا آن در طرف عراقی باقی مانده است.
فروند،باقي،مانده،خارج،اخيرا

محمد رضا اله یار گفت: برای خارج سازی مغروقه‌های رود اروند اقدامات وسیعی در چند سال گذشته صورت گرفته است.
عمده مغروقه‌های خطرناک در مسیری که حدود ۲۲۰ فروند بوده را خارج کرده ایم.
تنها ۶ فروند باقی مانده که اخیرا ۴ تا آن خارج شده و ۲ فروند باقی مانده است.
همچنین ۲تا ۳ فروند مشکل حقوقی دارند که در حال پیگیری برای خارج کردن آن‌ها هستیم.
به گفته معاون مهندسی سازمان بنادر ۶ فروند در طرف عراقی باقی مانده که جزو تعهدات طرف عراقی است.
اخیرا در سفری که به کشور عراق صورت گرفته با توجه به توانمندی ایران در این بخش اعلام آمادگی برای باقی مانده آن را کرده ایم.
او می‌گوید: ساخت اسکله رو ریلی را با توجه به آنکه هیچ تجربه‌ای در این بخش نداشته ایم و از سوی دیگر مشکلات تحریمی وجود داشته، توانسته ایم آن را به پیشرفت ۷۷ درصدی برسانیم.
او گفت: با همکاری سازمان برنامه و بودجه بخشی زیادی از این پروژه به اتمام رسیده و تجهیزات وارد شده است، اما باید کار در قالب پروژه دیگری به یک پیمانکار دیگر واگذار شود.
به دلیل چارچوب و مشکلاتی که در قرارداد وجود داشته باید مقدار باقی مانده این بخش اجرا شود.