سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگى مجلس براى حل مشکلات تهران/ دولت براى مسکن وام کم بهره دهد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 09 مهر 1401 - 11:06
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:اگر دولت وام‌های کم بهره بدهد دیگر نیازی به ورود به حوزه مسکن و نیست و مردم این کار راانجام می‌دهند.
مسكن،مجلس،بازسازي

یزدی‌خواه خبر داد؛
سید علی یزدیخواه نماینده مجلس شورای اسلامی در در آئین آغاز ساخت بیش از ۱۰ هزار واحد مسکونی اظهار کرد: اگر دولت وامهای کم بهره بدهد دیگر نیازی به ورود به حوزه مسکن و بازسازی نیست و خود مردم این کار را انجام می‌دهند.
وی افزود: ما در مجلس می توانیم تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا مشکلات تهران حل شود متاسفانه بافت فرسوده بسیاری وجود داردکه می‌توانند بازسازی شوند.
نماینده مجلس بیان کرد: دولت و بنیاد مسکن موظف به ساخت مسکن هستند و امیدواریم کم کردن فاصله شمال و جنوب محقق ‌شود.