خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سپاه: تعدادی از عوامل حادثه تیراندازی زاهدان دستگیر شدند/ پاسخ قاطع به مزدوران خواهیم داد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 08 مهر 1401 - 23:59
روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق کشور در اطلاعیه ای اعلام کرد: تعدادی از عوامل حادثه تیراندازی در زاهدان دستگیر شدند.
زاهدان،شهر،تروريست،بلوچستان،سيستان،سپاه،امنيتي،انقلاب،استان، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق کشور در اطلاعیه ای اعلام کرد: ساعاتی پیش در درگیری که بین تروریست‌ها و معاندین با عوامل امنیتی و انتظامی در شهر زاهدان و در نزدیکی مسجد مکّی به وجود آمد، سردار سید حمید رضا هاشمی معاون اطلاعات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در مقابله با این تروریست ها مجروح و به شهادت رسید‌.
وی پس از اصابت گلوله به بیمارستانی در زاهدان منتقل شد اما دقایقی پیش به شهادت رسید.
در این بیانیه قرارگاه قدس اعلام کرده است‌: مردم شریف و شهید پرور استان سیستان و بلوچستان ظهر امروز بعد از پایان نماز جمعه زاهدان ، شاهد واقعه تلخ و ناگوار حمله اشرار و تروریست های مسلح وابسته به استکبار جهانی و مزدوران جیش الظلم به چندین مقر انتظامی و نظامی و متعاقبا درگیری و تیراندازی کور و جنایت کارانه آنان در خیابانها و معابر عمومی در سطح شهر بودند که منجر به هلاکت تعدادی از تروریست های تجزیه طلب و مجروح شدن چند تن از نیروهای امنیتی ، نظامی و انتظامی و تعدادی از شهروندان شد.
ساعتی پیش سردار رشید اسلام سید حمید رضا هاشمی معاون اطلاعات سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان که در مقابله با تروریست های جنایتکار مجروح شده بود به شهادت نائل امد.
سردار هاشمی در دوران خدمت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خدمات ارزشمند و نقش افرینی های فداکارانه ایی در دفاع از انقلاب و نظا مقدس جمهوری اسلامی و حفظ و تامین امنیت استان و خدمت به مردم منطقه ایفا داشته است و گروهک های ضد انقلاب و تروریستی از وی ضربات مهلکی متحمل شده بودند.
سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان اعلام می دارد پاسداران انقلاب اسلامی و دیگر نیروهای مقتدر و مصمم اطلاعاتی‌، امنیتی و انتطامی با قاطعیت به تفرقه افکنی ها و جنایات مزدوران پاسخ خواهد داد‌.
به گزارش تسنیم، اشرار مسلح از ظهر امروز در زاهدان ‌با حمله به 3 کلانتری ‌‌‌و ایجاد رعب و وحشت برای مردم، اقدام به تیراندازی به‌سمت کلانتری 16 زاهدان کردند‌.
براساس این گزارش، در برخی مناطق شهر نیز این آشوبگران چند لاستیک و سطل زباله را آتش زدند و یک نانوایی در منطقه‌ای دیگر ‌مورد هجوم اشرار مسلح قرار گرفت.
در ادامه اقدامات آشوبگرانه تروریست‌ها در شهر زاهدان، آنها یک ماشین آتش‌نشانی، یک پایگاه اورژانس و برخی اماکن دیگر را به آتش کشید‌ند که تلاش آنها برای ادامه اغتشاشات با حضور نیروهای امنیتی ناکام ماند و هم‌اکنون وضعیت شهر پایدار است.
انتهای پیام/+