خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان به شهادت رسید- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 08 مهر 1401 - 20:59
ساعاتی پیش جمعی از عناصر معاند نظام در نزدیکی مسجد مکی زاهدان تجمع و اقدام به تیراندازی کردند که در این حادثه سیدعلی موسوی فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسید.
زاهدان،ادامه،شهر،گزارش،تسنيم،اشرار،تيراندازي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهد‌ان، ‌در ادامه آشوب‌های امروز زاهدان، ساعاتی پیش جمعی‌ از عناصر معاند نظام در نزدیکی مسجد مکی زاهدان ‌تجمع و اقدام به تیراندازی می‌کردند که بلافاصله ‌نیروهای امنیتی در منطقه حضور یافتند.
متاسفانه در ‌این حادثه سیدعلی موسوی فرمانده اطلاعات سپاه استان سیستان و بلوچستان با ضربه یک گلوله از ناحیه سینه مجروح شد ‌و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
وی ‌دقایقی پیش در پی شدت جراحت در بیمارستان به شهادت ‌رسید.
به گزارش تسنیم، اشرار مسلح از ظهر امروز در زاهدان ‌با حمله به 3 کلانتری ‌‌‌و ایجاد رعب و وحشت برای مردم، اقدام به تیراندازی به سمت کلانتری 16 زاهدان کردند‌.
براساس این گزارش، در برخی مناطق شهر نیز این آشوبگران چند لاستیک و سطل زباله را آتش زده و یک نانوایی در منطقه ای دیگر ‌مورد هجوم اشرار مسلح قرار گرفت.
در ادامه اقدامات آشوبگرانه تروریست‌ها در شهر زاهدان، آنها یک ماشین آتش‌نشانی، یک پایگاه اورژانس و برخی اماکن دیگر را به آتش کشید‌ند که تلاش آنها برای ادامه اغتشاشات با حضور نیروهای امنیتی ناکام ماند و هم اکنون وضعیت شهر پایدار است.
انتهای پیام/