خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان پایان جنگ اوکراین ظرف چند روز وجود دارد

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 08 مهر 1401 - 19:41
رئیس جمهوری بلاروس به موضع گیری درباره جنگ اوکراین پرداخت و از امکان تحقق صلح در کوتاه ترین زمان ممکن خبر داد.
بلاروس،اوكراين،صلح،لوكاشنكو،ظرف

به گزارش مشرق، به نقل از روسیاالیوم، رئیس جمهوری بلاروس به موضع گیری درباره جنگ اوکراین پرداخت و از امکان تحقق صلح در کوتاه ترین زمان ممکن خبر داد.
الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهوری بلاروس امروز جمعه طی سخنانی در مراسم دریافت اعتبارنامه شماری از سفرای جدید کشورهای خارجی، اعلام کرد که اگر اروپا بخواهد، می توان ظرف چند روز به صلح در اوکراین دست پیدا کرد.
وی تاکید کرد: اگر اروپایی ها به صراحت چنین چیزی را بخواهند، برقراری صلح در اوکراین ظرف چند روز امکان پذیر است.
لوکاشنکو در ماه ژوئن، به ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه پیشنهادی برای مقابله با اقدامات غرب ارائه داد که بخشی از آن پیشنهاد این بود که هواپیماهای بلاروس بازطراحی شوند تا قادر به حمل کلاهک‌های اتمی باشند.