سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین جشن گلریزان در شهرقدس برگزار شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 23:37
قدس- دومین جشن گلریزان جهت کمک به جامعه هدف سازمان بهزیستی، کمیته امداد و بیماران خاص در شهرستان قدس برگزار شد.
قدس،هدف،جامعه،امداد،بهزيستي،بيماران

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر نیک افشار شامگاه شنبه در دومین جشن گلریزان که به جهت کمک به جامعه هدف سازمان بهزیستی، کمیته امداد و بیماران خاص با حضورحجت الاسلام رضا جوکار امام جمعه، اعضای شورای اسلامی شهر قدس و سایر مسئولان محلی در شهرستان قدس برگزار شد اظهار داشت: این دومین جشن گلریزان شهرستان قدس است که با هماهنگی اداره بهزیستی، کمیته امداد و انجمن بیماران خاص نیازمندان و باهدف کمک به جامعه هدف این سه ارگان برگزار شده است.
نیک افشار در ادامه افزود: هم اکنون آمار ۱۱ هزار نفر از افراد و خانواده‌های نیازمند حمایت برای اداره بهزیستی، کمیته امداد و انجمن بیماران خاص شهرستان قدس به ثبت رسیده است و تلاش خواهیم نمود با تمام توان از این افراد حمایت کنیم.
وی ادامه داد: زمانی ما می‌توانیم آسوده خاطر و بدون دغدغه باشیم که جامعه هدف ما زندگی بهتری داشته باشند و از تمامی خیران عزیز و مسئولانی که برای حمایت از جامعه هدف ما قدم برمی دارند قدردانی و تشکر می‌کنیم.