خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوء استفاده از احساسات جوانان هدف آشوبگران است/ سلبریتی‌ها هدف این روزهای گروهک‌ها شده‌اند

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 07 مهر 1401 - 22:13
یک کنشگر اجتماعی گفت: در این ایام فشار زیادی توسط رسانه‌های غربی و فارسی زبان خارج نشین بر نخبگان جامعه خصوصاً بر چهرهای هنری، فرهنگی و سلبریتی‌ها را شاهد هستیم؛ هدف این فشارها تاثیرگذاری این قشر بر جامعه نوجوان وجوان جامعه است
خشونت،هنري،جامعه،شهبازي،ناامني،تجزيه،طلب،دنبال،اشاره،فرهنگي

بهزاد شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص اغتشاشات اخیر، اظهار داشت: یکی از برنامه‌های اصلی سرویس‌های جاسوسی غرب در سال‌های اخیر در ایران ایجاد گسل‌های قومیتی و تقویت آن است.
وی افزود:‌ دمیدن در این موضوعات و فعال کردن گروهک‌های تجربه طلب رویکرد جدی ایشان در این سال‌هاست؛ در تمامی تنش‌های سال‌های اخیر خصوصاً اغتشاش هفته گذشته این رویکرد به چشم می‌خورد.
شهبازی با اشاره به فعالیت گروه‌های تجزیه طلب در ایران و در ایام آشوب‌ها، عنوان داشت: حضور فعال گروهک‌های تجزبه طلب خصوصا در تنش اخیر ناشی از راهبردی است که دهه‌ها توسط سازمان‌های جاسویی و مراکز مطالعاتی ایشان دنبال می‌شود؛ راهبرد، تجزیه ایران و تقسیم آن به چند کشور کوچک وضعیف؛ دو قطبی سازی و قرار دادن مردم در مقابل مردم نیز در این راستا و همزمان با حرکت‌های تجزیه طلبانه دنبال می‌شود، از سوی دیگر امنیتی سازی فضای اجتماعی و انتقال ناامنی به لایه‌های اجتماعی همزمان با ایجاد و تقویت گسل‌های قومیتی نیز در این راستا باید دید.
وی با اشاره به فشار بیش از اندازه آشوب‌گران به چهره‌های فرهنگی و هنری، ادامه داد: در این ایام فشار زیادی توسط رسانه‌های غربی و فارسی زبان خارج نشین بر نخبگان جامعه خصوصاً بر چهرهای هنری، فرهنگی و سلبریتی‌ها را شاهد هستیم؛ هدف این فشارها تاثیرگذاری این قشر بر جامعه نوجوان وجوان جامعه است؛ همان‌ها که باید میدان دار اصلی این جریان باشند؛ ارتباط و تاثیرپذیری دختر ‌و پسر نوجوان و جوان جامعه از چهرهای هنری، فرهنگی و ورزشی بر کسی پوشیده نیست؛ سو استفاده بیشتر از احساسات پاک و هیجان وافر نوجوانان و جوانان با به میدان آوردن سلبریتی‌های هنری و ورزشی دنبال می‌شود.
شهبازی با اشاره به خشونت آشوبگران، خاطر نشان کرد: یکی از دلایلی که باعث گردید آشوب متولد شده زود بمیرد و راحت جمع گردد، خشونت آن از ابتدای کار بود، اصولا هیچ قومی خشونت را بر نمی‌تابند و با آن همراه نمی‌شوند چرا که می‌دانند خشونت ناامنی را در پی‌دارد و ناامنی هرج ومرج را؛ پس هیچ آشوبی نمی‌تواند با خشونت تاثیرگذاری خود را به اثبات برساند و زود خواهد مرد.
انتهای پیام/ح