خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سند ۲۰۳۰ در مدارس کشور به هیچ وجه اجرا نمی‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 مهر 1401 - 18:41
کرج- وزیر آموزش و پرورش گفت: سند ۲۰۳۰ برخلاف قواعد آموزشی و تربیتی ما بود و در مدارس کشور به هیچ وجه اجرا نمی‌شود.
تربيتي،آموزشي،فرهنگيان،درسي،نوري،پرورش،دانشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری ظهر پنجشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در البرز خاطرنشان کرد: سند ۲۰۳۰ برخلاف قواعد آموزشی و تربیتی ما بود و در مدارس کشور به هیچ وجه اجرا نمی‌شود.
وی بیان کرد: در سال جدید تحصیلی برای مسائل تربیتی و مهارتی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته است و سعی در اجرای آن به بهترین شکل آن را داریم.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در سال جاری با استفاده از خیرین و همچنین توجه دولت توانستیم فضاهای آموزشی و ورزشی دانش‌آموزی را برای تحصیل دانش‌آموزان مهیا کنیم.
وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در زمینه تعلیم و تریبت دانش‌آموزان وظیفه سنگینی دارد، بنابراین همه دستگاه‌ها و نهادها باید به کمک این وزارتخانه بیایند تا رسالت خود را انجام دهد.
نوری با بیان اینکه ۴۹ میلیون جلد کتاب درسی در ۹۰۰ عنوان توزیع شده است، گفت: در تألیف کتاب‌های درسی علاوه بر جنبه آموزشی مسئله تربیتی را مد نظر داشتیم.
وی با اشاره به جذب یک هزار و ۳۰۰ نفر هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان متذکر شد: با نگاه به دانشگاه فرهنگیان توانستیم بخشی از مشکلات آن را کاهش دهیم و مشکل کمبود نیرو را با ساز و کارهای داخلی برطرف کردیم.