خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«محمد بینا» سرپرست روابط عمومی و تشریفات استانداری گیلان شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 مهر 1401 - 12:12
رشت- «محمد بینا» با حکم استاندار گیلان به عنوان سرپرست روابط عمومی و تشریفات استانداری گیلان منصوب شد.
استاندار،گيلان،دفتر،تشريفات،روابط،عمومي

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله عباسی استاندار گیلان با صدور حکمی، محمد بینا را به‌عنوان سرپرست معاونت روابط عمومی و تشریفات دفتر استاندار منصوب کرد.
در حکم استاندار گیلان آمده است:
با توجه به سوابق و تجربیات شما، به موجب این حکم به سمت سرپرست معاونت روابط عمومی و تشریفات دفتر استاندار گیلان منصوب می‌شوید.
توفیقات روز افزون‌تان را در راستای تحقق اهداف عالیه انقلاب اسلامی و اجرایی شدن برنامه‌ها و سیاست‌های دولت مردمی در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج) و تحت رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری از درگاه پروردگار قادر متعال خواستارم.
همچنین در مراسمی با حضور حسین محمدیان مدیرکل دفتر استاندار؛ محمد بینا به عنوان سرپرست معاونت روابط‌عمومی و تشریفات دفتر استاندار معرفی شد.
مشاور مدیر کل و مدیر روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان و همچنین نماینده‌ی این اداره کل در بنیاد نخبگان از جمله سوابق محمد بینا است.
پیش از او علیرضا برجی معاون روابط عمومی و تشریفات دفتر استاندار گیلان بوده است.