خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تورهای دوچرخه‌سواری نشانگر فرهنگ کشورها هستند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 07 مهر 1401 - 11:23
تبریز- سرپرست فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: تورهای دوچرخه‌سواری در تمام دنیا نشانگر فرهنگ آن کشور هستند.
تور،تبريز،آذربايجان،برگزار،استاندار،افتتاح

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم کندی در مراسم افتتاح سی و پنجمین دوره تور بین‌المللی دوچرخه‌سواری ایران - آذربایجان اظهار کرد: رویدادهای تور دوچرخه سواری به دلیل اینکه در معابر شهری و گردشگری برگزار می‌شود، اجازه می‌دهد که زیبایی‌ها و فرهنگ شهرها دیده شود و به همین علت تورهای دوچرخه‌سواری در تمام دنیا با این اهداف برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: تور ایران و آذربایجان به دلیل پاندمی کرونا دو سال برگزار نشد و برگزاری آن بعد از این وقفه کار بزرگی بود که مدیون مسئولین استان است.
سی‌وپنجمین دوره تور دوچرخه‌سواری بین‌المللی ایران-آذربایجان طی مراسمی با حضورعابدین خرم استاندار استان آذربایجان شرقی و مسئولان کشوری، استانی و لشکری در تبریز افتتاح شد.
گفتنی است، در حاشیه مراسم افتتاحیه از اصغر خدایاری و خانواده‌های مرحوم «اکبر گوهرخانی» و «منوچهر فکرآزاد» به عنوان سه بنیان‌گذار این مسابقات و نیز «عابدین خرّم» استاندار آذربایجان‌شرقی، «یعقوب هوشیار» شهردار تبریز و «حکیمه غفوری» عضو شورای شهر تبریز تجلیل به شد.