خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قطعی برق دو میلیون نفر در پی رسیدن توفان «یان» به آمریکا+ تصاویر

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 مهر 1401 - 10:46
مرکز ملی توفان آمریکا اعلام کرد طوفان «یان» به ایالت فلوریدا آمریکا رسیده و با وزش باد‌ها و باران شدید خسارات زیادی ایجاد کرده است.
توفان،فلوريدا،مركز،ملي،آمريكا،بايدن،اورلاندو،يان

مرکز ملی توفان آمریکا از رسیدن توفان یان به ایالت فلوریدا خبر داد؛ همچنانکه خبرها از قطعی برق نزدیک به دو میلیون نفر در فلوریدا همزمان با رسیدن این توفان حکایت دارد.
طبق اعلام سی ان ان، در میان سیل گسترده، خسارت به اموال، قطعی برق و تماس‌های امداد و نجات، مقامات فلوریدا در سراسر ایالت هشدار‌های جدی صادر کردند.
به گفته مرکز توفان آمریکا، موج طوفان در امتداد سواحل غربی فلوریدا به اوج خود رسیده و بعد با حرکت به سمت داخل زمین، شروع به فروکش کرده است.
همچنین فرودگاه بین المللی «جکسونویل»، «اورلاندو» و «تمپا» در فلوریدا امروز (پنجشنبه) همه پرواز‌های خود را لغو کرده اند.
همچنین به گفته مرکز اورژانس تعداد تماس‌های دریافتی برای درخواست کمک بسیار بالاست و امدادگران مجبور به اولویت‌بندی تماس‌ها شده اند.
در بسیاری از شهر‌ها هم منع رفت‌وآمد اعلام شده است.
کودی فریتز، یکی از کارشناسان مرکز ملی توفان، هشدار داد: «سطح آب در این مناطق هنوز بسیار بالا است و بنابراین کمی طول می‌کشد تا سطح آب کاهش یابد».
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اوایل هفته سفر خود را به دلیل پیش‌بینی وضعیت اضطراری این توفان به تعویق انداخت.
بایدن قرار بود روز سه‌شنبه در فلوریدا درباره مراقبت‌های بهداشتی در «فورت لادردیل» صحبت کند و سپس در یک رویداد کمیته ملی دموکرات‌ها در «اورلاندو» شرکت داشته باشد.
توفان یان پیش از این به کوبا و کانادا رسیده بود و حداکثر سرعت ۲۴۰ کیلومتر بر ساعت برای آن به ثبت رسیده است.