خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کویتی ها به پای صندوقهای رای رفتند

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 07 مهر 1401 - 10:45
کویتی ها از صبح امروز برای انتخاب نمایندگان خود در پارلمان کویت به پای صندوقهای رای رفته اند.
انتخابات،پارلماني،كويت،راي،مجلس،كشور،پارلمان،انتخاب،دخالتي،مشعل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از القبس، شهروندان کویتی صبح امروز پنجشنبه برای انتخاب نمایندگان خود در پارلمان کویت، پای صندوق های رای رفته اند.
بر اساس این گزارش، رای گیری از ساعت هشت صبح به وقت محلی شروع شده است.
حوزه های رای گیری به مدت ۱۲ ساعت باز خواهد بود و نتایج رسمی انتخابات فردا جمعه اعلام خواهد شد.
در انتخابات پارلمانی کویت، ۳۱۳ نامزد از جمله ۲۲ زن برای کسب ۵۰ کرسی در ۵ حوزه انتخابیه رقابت می کنند.در این دور از انتخابات پارلمانی کویت، ۷۹۵ هزار و ۹۲۰ نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
بنابر قانون شماره ۵ سال ۲۰۲۲، شهروندان این کشور برای شرکت در انتخابات پارلمانی این کشور از کارت ملی استفاده می کنند.
برخی از گروه های مخالف به تحریم خود پس از تعهد حاکمان سلطنتی این کشور نفت خیز به عدم مداخله در پارلمان پایان خواهند داد.
این انتخابات، ششمین رای‌گیری در ۱۰ سال گذشته است که از وجود بحران های سیاسی مکرر در تنها کشور عربی خلیج فارس با پارلمانی کاملا منتخب حکایت دارد.
این انتخابات پس از آن برگزار می شود که شیخ مشعل الاحمد الجابر الصباح، ولیعهد، انحلال پارلمان را در ماه ژوئن پس از اختلافات بین قانونگذاران و دولت اعلام کرد؛ چهارمین پارلمانی که در دو سال گذشته تشکیل شده بود.
زمانی که شیخ مشعل مجلس را منحل کرد، وعده داد هیچ دخالتی از سوی مقامات در انتخابات یا مجلس جدید صورت نگیرد.
ولیعهد کویت در این خصوص گفت: ما در انتخاب نمایندگان مردم دخالت نخواهیم کرد و همچنین در انتخاب رئیس مجلس شورای ملی آینده یا کمیته های آن دخالتی نخواهیم داشت.
مجلس ارباب تصمیمات خود خواهد بود و ما از جناحی به نفع جناح دیگر حمایت نخواهیم کرد.
ما از همه فاصله خواهیم گرفت.