خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال عقب نشینی اتحادیه اروپا از تحریم های ضد روسی- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 06 مهر 1401 - 18:29
نشریه پولیتیکو به نقل از مقامات ارشد و برخی دیپلمات های اتحادیه اروپا گزارش داد که سفرای این اتحادیه ممکن است محدودیت ها و تحریم های وضع شده برای برخی از محصولات روسیه را کاهش دهند.
اتحاديه،روسيه،اروپا،گزارش،كود،محصولات،سفراي،مسكو،توافق،ملل

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، نشریه پولیتیکو روز چهارشنبه به نقل از مقامات ارشد و برخی دیپلمات‌های اتحادیه اروپا گزارش داد که سفرای این اتحادیه ممکن است محدودیت‌ها و تحریم‌های وضع شده برای برخی از محصولات روسیه را کاهش دهند.
بر اساس این گزارش، انتظار می رود سفرای اروپایی در نشستی در بروکسل که چهارشنبه شب برگزار می‌شود، درباره دور هشتم تحریم‌ها علیه مسکو گفتگو کنند.
به گفته این نشریه، کمیسیون اروپا در مورد بسته جدید تحریم‌ها که ظاهراً شامل پیشنهاد سقف قیمت نفت روسیه است، به سفرای اروپایی گزارش خواهد داد.
این مقامات به پولیتیکو گفتند که بر اساس این توافق، اتحادیه اروپا تحریم های خود را علیه سایر محصولات کاهش می‌دهد و عملاً ممنوعیت حمل و نقل کود، سیمان و سایر محصولات روسیه را حذف می کند.
بنا بر این گزارش، حجم زیادی از کود صادراتی روسیه در حال حاضر در بنادر اتحادیه اروپا به علت محدودیت‌های غرب معطل مانده است.
در اوایل این ماه، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که کالاهای سرگردان شده می تواند از طریق آژانس ضد گرسنگی سازمان ملل به کشورهای در حال توسعه ارسال شود.
پیشنهاد اهدای تخمینی 300000 تن کود روسی که قادر به خروج از بنادر اتحادیه اروپا نیست، در ابتدا توسط ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مطرح شد.
در اواخر ماه ژوئیه، مسکو و کی‌یف در مذاکرات صورت گرفته با میانجیگری سازمان ملل در استانبول، قراردادی را برای رفع انسداد صادرات غلات اوکراین از طریق دریای سیاه امضا کردند.
همچنین قرار بود این توافق به روسیه اجازه دهد تا کود و محصولات غذایی را به بازارهای جهانی برساند.
با این حال، مسکو بارها از غرب به دلیل رعایت نکردن این توافق انتقاد و اشاره کرده است که بروکسل تنها به کشورهای عضو اتحادیه اروپا اجازه خرید آن را می دهد.
انتهای پیام/