خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۲۰۰ هکتار از اراضی بستر رودخانه‌های اصفهان تعیین تکلیف شد

مهر | اجتماعی و حوادث، اقتصادی، استان‌ها | چهارشنبه، 06 مهر 1401 - 16:18
اصفهان- رئیس گروه مشترکین و درآمد شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: ۹۲۰۰ هکتار از اراضی بستر رودخانه‌های استان طی یک سال گذشته تعیین تکلیف شد.
آب،قرارداد،بها،آبي،صنعت،شركت،پساب

شهرام نخعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بحران آبی کشور، حفاظت از منابع آبی به ویژه در بخش آب زیرزمینی را ضروری دانست و اظهار داشت: کارکنان صنعت آب در شرایطی که منابع آبی به دلایل مدیریتی و تغییرات اقلیمی دچار چالش شده و به بحران‌های زیست محیطی دامن زده، برای پویایی چرخ بزرگ تأمین و انتقال آب کشور شبانه‌روزی کار می‌کنند تا همه بخش‌ها از جمله شرب و بهداشت شهرها و روستاها، صنعت و کشاورزی از آب پایدار بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه تعیین تکلیف حدود ۸۰ هزار نامه و هشت هزار پرونده طی سال ۱۴۰۰، حاکی از اراده جدی کارمندان و مدیران شرکت آب منطقه‌ای اصفهان برای رفع مشکلات متقاضیان و مشترکین است، افزود: این شرکت طی سال گذشته ۲ هزار و ۲۳۵ قرارداد آب بها و پساب بها با بخش‌های مختلف منعقد کرده که از این تعداد ۴۴ قرارداد آب بها با بخش صنعت، ۲ هزار و ۱۴۹ قرارداد آب بها با بخش کشاورزی، ۲۲ قرارداد با سایر بخش‌ها و ۲۰ قرارداد پساب بها بوده است.
رئیس گروه مشترکین و درآمد شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اضافه کرد: طی سال ۱۴۰۰ همچنین ۱۹ قرارداد اجاره اراضی بستر به مساحت ۵۰ هکتار منعقد شده و برنامه ریزی دقیقی برای تعیین تکلیف ۹ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی بستر رودخانه‌های استان انجام شده است که قدم بزرگی در حفظ اموال محسوب می‌شود.