خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری دوره آمادگی برای راه یافتگان به مرحله مقدماتی مسابقات قرآن کریم- اخبار دین ، قرآن و اندیشه - اخبار فرهنگی تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 06 مهر 1401 - 15:12
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه از برگزاری دوره آمادگی راه یافتگان به مرحله مقدماتی چهل و پنجمین دور مسابقات سراسری قرآن کریم خبر داد.
دوره،مسابقات،آمادگي،برتر،حفظ،برگزاري،سطح،امور

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف با هدف ارتقای سطح توانمندی‌ و آمادگی بیشتر شرکت‌کنندگان راه‌یافته به مرحله مقدماتی چهل و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن یک دوره آمادگی و ارتقاء را به صورت مجازی و برخط 6 تا 8 مهرماه ویژه آقایان و 9 تا 11 مهرماه ویژه خانم ها برگزار می‌کند.
حمید مجیدی‌مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری این دوره گفت: مخاطبان این دوره نفرات برتر مرحله استانی مسابقات هستند که بیش از 260 نفر در رشته های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ 20 جزء و حفظ کل قرآن کریم جهت شرکت در دوره ها اعلام آمادگی کرده‌اند.
وی افزود: در این دوره 43 نفر(22 آقا و 21 خانم) استادان برتر کشوری و بین‌المللی در رشته‌های تجوید، وقف و ابتدا، صوت، لحن، صحت حفظ، روانشناسی اجرا، آشنایی با شیوه‌نامه مسابقات و بهداشت صوت به تدریس خواهند پرداخت.
در این دوره، آیین‌نامه داوری مسابقات نیز تشریح خواهد شد تا شرکت‌کنندگان بیشتر با آیین‌نامه‌ و شیوه‌نامه برگزاری مسابقات هماهنگ شوند.
مجیدی‌مهر تصریح کرد: با توجه به عدم دسترسی استان‌های محروم به اساتید برتر و همچنین درخواست شرکت‌کنندگان، برگزاری دوره‌های این چنینی کمک شایانی به ارتقای سطح آمادگی شرکت‌کنندگان کرده و به تبع آن افزایش سطح کیفی مسابقات را در پی خواهد داشت.
انتهای‌پیام/