خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم آلودگی هوای البرز به علت خیزش گرد و غبار

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 مهر 1401 - 11:46
کرج- مدیرکل هواشناسی البرز گفت: وزش باد، خیزش گرد و غبار و کاهش موقت کیفیت هوا برای استان پیش‌بینی می‌شود.
البرز،باد،درجه،بيشينه

آرش بهاروند احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به پیش‌بینی شرایط جوی استان البرز پرداخت و اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حاکی از جوی نسبتاً پایدار در منطقه است.
وی ادامه داد: در بعضی ساعات وزش باد، خیزش گرد و غبار و کاهش موقت کیفیت هوا مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی البرز با بیان اینکه آسمان امروز البرز صاف در بعضی ساعات همراه با غبار محلی و وزش باد است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۳۲ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۲۰ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۹ متر بر ثانیه است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی آسمان البرز صاف همراه با غبار محلی است.
بهاروند احمدی به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۳۳ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۲۰ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۵ متر بر ثانیه است.