خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع ۲۴ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان البرز

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 مهر 1401 - 10:20
کرج- مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز از توزیع ۲۴ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خبر داد و گفت: دو کارگاه اشتغال با ظرفیت اشتغالزایی برای ۴۲ نفر در این استان افتتاح می‌شود.
سپاه،بسيج،هفته،مقدس،دفاع،رزمايش،البرز،توزيع،امام،طيران،پاسدا ...

سرهنگ پاسدار مهران طیران در گفت و گو با خبرنگار مهر از کرج ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و حلول ماه ربیع الاول گفت: مجموعه سپاه و بسیج، برنامه‌هایی را به مناسبت هفته دفاع مقدس تدارک دیده است که اجرای بخشی از آنها در مأموریت‌های این سازمان تعریف شده است.
وی از برگزاری رزمایش کمک مؤمنانه در البرز همزمان با سالروز شهادت امام رضا (ع) بر اساس تصمیم قرارگاه مواسات استان با مسئولیت نماینده ولی فقیه در البرز خبر داد و مطرح کرد: علاوه بر سپاه و بسیج، حوزه‌ها و پایگاه‌ها، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره)، کمیته امداد و سایر نهادها و مراکز نیکوکاری نیز در این رزمایش حضور داشتند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در خصوص برنامه‌های سپاه و بسیج در این هفته، با بیان اینکه رزمایش توزیع ۲۴ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان روز گذشته برگزار شد، افزود: طبخ و توزیع ۵۴ هزار پرس غذای گرم میان افراد کم برخوردار و مرمت ۴۲ منزل مسکونی به مناسبت چهل و دومین سالگشت هفته دفاع مقدس از دیگر برنامه‌های تدارک دیده شده هستند.
سرهنگ پاسدار طیران با اشاره به تهیه و توزیع ۱۰ هزار بسته لوازم التحریر میان دانش آموزان نیازمند و کم بضاعت به همت سپاه و بسیج، افتتاح دو کارگاه اشتغال با ظرفیت اشتغالزایی برای ۴۲ نفر و اعزام ۴۲ گروه جهادی به مناطق محروم به منظور ارائه خدمات تخصصی رایگان به مناطق هدف را از دیگر برنامه‌های هفته دفاع مقدس برشمرد.
وی در پایان ضمن قدردانی از همه جهادگران البرزی که پای این نظام و انقلاب ایستاده اند و به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند، اذعان کرد: امید است خداوند متعال، اجر مجاهدت‌های آنها را محفوظ و افزون گرداند.
افتخار همه ما این است که خادم این مردم عزیز، فهیم و قدرشناس هستیم.