خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرنگار دویچه وله: شکست دادن تیم کی روش بسیار دشوار است- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 06 مهر 1401 - 09:53
خبرنگار یک شبکه تلویزیونی آلمان پس از بازی دوستانه شب گذشته دو تیم ایران و سنگال از کار سخت رقبا برای شکست شاگردان کی روش سخن گفت.
بازي،سنگال،ملي،تيم،ايران،كارلوس

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتبال ایران شب گذشته (سه‌شنبه) در دومین و آخرین بازی دوستانه خود در پنجره بازی‌های ملی سپتامبر، در شهر وین اتریش مقابل سنگال به تساوی یک - یک رضایت داد.
شاگردان کارلوس کی‌روش که پیش از این دیدار موفق شده بودند با نتیجه یک بر صفر اروگوئه را در دیداری دوستانه شکست دهند، در این دو بازی نشان دادند که زیرنظر این مربی پرتغالی در کارهای دفاعی سازمان یافته‌تر شده‌اند و گل زدن به آنها سخت است.
لولاد آدوویی خبرنگار شبکه تلویزیونی «دویچه وله» آلمان که برای پوشش این بازی در ورزشگاه موشن‌ اینوِست آره‌نا حضور داشت، پس از این بازی در حساب کاربری رسمی‌اش در شبکه اجتماعی «توئیتر» نوشت: «ایران یک - سنگال یک.
یک جام جهانی بزرگ در انتظار هر دو تیم است.
شکست دادن تیم‌های کارلوس کی‌روش بسیار دشوار است.
آلیو سیسه (سرمربی سنگال) یکی دو چیز از این بازی یاد گرفت».
تیم ملی فوتبال ایران در گروه B جام جهانی 2022 قطر با تیم‌های انگلیس، ولز و آمریکا همگروه است.
انتهای پیام/