کمک ۸.۶ میلیاردی حامیان و خیرین آموزش عالی کشور به دانشگاه شریف
مراسم ضیافت افطار دانشگاه صنعتی شریف با حضور حامیان، خیرین و نیکوکاران و با هدف حمایت از دانشگاه صنعتی شریف در راستای حفظ و ارتقای سطح تولید علم، پژوهش و پیشرفت کشور برگزار شد که در این مراسم به میزان ۸.۶ میلیارد تومان از سوی خیرین از دانشگاه صنعتی شریف حمایت مالی به عمل آمد.

مراسم ضیافت افطار دانشگاه صنعتی شریف با حضور حامیان، خیرین و نیکوکاران و با هدف حمایت از دانشگاه صنعتی شریف در راستای حفظ و ارتقای سطح تولید علم، پژوهش و پیشرفت کشور برگزار شد که در این مراسم به میزان ۸.۶ میلیارد تومان از سوی خیرین از دانشگاه صنعتی شریف حمایت مالی به عمل آمد.
به گزارش ایسنا، دکتر فتوحی، رئیس دانشگاه شریف در این مراسم ضمن خوشامدگویی به خیرین به اهمیت موضوع وقف و کمک خیرین در دانشگاهها اشاره کرد.
وی گفت: اگر به دانشگاههای سرآمد دنیا همچون هاروارد، ام آی تی و استنفورد نگاه کنیم، در مییابیم که با وجود درآمدهای بالای ارتباط با صنعت و فناوری که دارند، اما همیشه از کمک خیرین غافل نبودهاند و اغلب به فکر سبد درآمدی متنوع برای دانشگاه هستند.
وی افزود: ما نیز به این موضوع مهم معتقد هستیم و در حال تنوع بخشی به درآمدهای دانشگاهیم و برنامه راهبردی دانشگاه را نیز با چند تم اصلی در این زمینه قرار دادهایم.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: در نظر داریم تا پایان سال ۱۴۰۵، ده درصد از درآمدهای دانشگاه را از محل کمک خیرین تامین کنیم و این در حالی است که تاکید داریم از برند دانشگاه چیزی کم نشود.
دکتر فتوحی تصریح کرد: خیرین به دو صورت میتوانند کمکهای مالی خود را به دانشگاه صنعتی شریف داشته باشند.
وی گفت: مشارکت در پروژههای مختلف عمرانی نیمه کاره یا مد نظر خیرین و تجهیز آزمایشگاههای پژوهشی و یا اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان از یک سو و یا مشارکت در صندوق نیکوکاری شریف که به زودی به استقلال مالی خوبی خواهد رسید، از دیگر راههای کمک خیرین به دانشگاه خواهد بود.
در ادامه مراسم دکتر مشایخی، بنیانگذار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: متاسفانه دانشگاه صنعتی شریف با کمبود منابع دولتی روبروست و این در حالی است که بودجه سرانه دانشجویان به قیمت ثابت از سال ۸۵ نسبت به سال ۹۵ نصف شده است و اگر این سیر نزولی ادامه پیدا کند، چیزی از دانشگاه صنعتی شریف باقی نخواهد ماند.
وی با تاکید بر راههای کمک خیرین به دانشگاه صنعتی شریف، افزود: صندوق نیکوکاری و سرمایهگذاری راه دیگری است که منابع آن به صورت علمی توسط متخصصین مدیریت خواهد شد و به اصل مبلغ آن دست نخواهد برد و صرفا سود حاصل از آن برای حمایت از دانشگاه اختصاص داده خواهد شد.
دکتر مشایخی اظهار امیدواری کرد: بعد از 10 سال شاهد یک صندوق قابل توجه که ۱۰۰۰ میلیارد تومان موجودی دارد، خواهیم بود که به کمک آن دانشگاه و دانشجویان حمایت میشوند.
در ادامه نشست خیرین، دکتر مصلینژاد از خیرین سرآمد آموزش عالی کشور طی سخنانی به نیازها و مشکلات دانشگاه صنعتی شریف اشاره کرد و گفت: نیاز به تجهیز و به روز شدن کلاسهای درس دانشگاه برای ابتدای سال تحصیلی، معضل مسکن اساتید جوان که بعضا با وجود علاقه به دانشگاه صنعتی شریف سبب بازگشت آنها به خارج از کشور میشود و تجهیز دانشکده مهندسی و علم مواد که در حال حاضر در مرحله فونداسیون است، وجود دارد.
وی در ادامه افزود: حمایت از آموزش و پرورش و آموزش عالی در هر کشور، سرمایهگذاری برای آیندگان است و با این کار هزینه تأمین امنیت برای آیندگان را کاهش میدهیم و اگر از این مهم غافل شویم، نسل آینده ما را هرگز نخواهد بخشید.
دکتر مصلی نژاد با تاکید بر اصل شفافسازی هزینهها و کمک خیرین در بنیاد شریف، گفت: در هیات مدیره جدید بنیاد شریف تصمیم گرفتیم سایتی راهاندازی کنیم که نیکوکاران بتوانند به سهولت با دیدن محل هزینهکرد ریال به ریال کمکهای خود را دیده و هر شب به راحتی بخوابند و بدانند پولی که به جای خرید والیوم، به دانشگاه دادند، کجا هزینه شده است و آرامش بگیرند.
انتهای پیام