سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید معاون بایدن از منطقه صفر مرزی دو کره

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 05 مهر 1401 - 09:29
کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در سفر پیش روی خود به کره جنوبی قرار است از منطقه صفر مرزی دو کره بازدید کند.
كره،هريس،سفر،منطقه،غيرنظامي

سی‌ان‌ان امروز سه‌شنبه به نقل از یک مقام کاخ سفید گزارش داد، کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در طول سفر هفته جاری خود به کره جنوبی از منطقه غیرنظامی بین دو کره بازدید خواهد شد.
به گفته این مقام، هریس در این سفر از منطقه غیرنظامی و صفر مرزی دو کره (DMZ) بازدید خواهد کرد.
تاکید دوباره بر حمایت از سئول در مقابله با تنش‌های شبه جزیره کره از محور‌های اصلی این سفر است.
منطقه غیرنظامی و صفر مرزی دو کره (DMZ) یک منطقه حائل است که از زمان جنگ کره (۵۳-۱۹۵۰) دو کشور را به عرض چهار کیلومتر و طول حدود ۲۵۰ کیلومتر از هم جدا کرده است.
یونهاپ با تایید این خبر گزارش داد، هان داک سو، نخست وزیر کره جنوبی در دیدار با هریس در توکیو گفت این اقدام "نمایش نمادین" تلاش‌های واشنگتن برای حفظ صلح و امنیت در شبه جزیره کره خواهد بود.
هریس که در ژاپن به سر می‌برد، قرار است در ادامه سفر خود به کره جنوبی برود.