خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی بی سی و توسل به فیلم های آرشیوی آشوب در ایران/ انگلیسی ها چگونه با اغتشاش گران تماس می گیرند؟- اخبار سیاست ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | دوشنبه، 04 مهر 1401 - 20:54
برخی منابع به خبرنگاران تسنیم می گویند بعضی از افرادی که به عنوان خبرنگار از طریق بی بی سی فارسی با معترضین در تماس هستند، با عوامل امنیتی سرویس جاسوسی انگلیس مرتبطند و از حضور در بی بی سی به عنوان پوشش این مسئله استفاده می کنند.
فارسي،معترضين،تصاوير،تهران،اغتشاش،آشوب،كانال،تماس،انگليس

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، شبکه تلویزیونی و کانال تلگرامی، بی‌بی‌سی فارسی به عنوان رسانه رژیم سلطنتی انگلیس که از آغاز تجمعات اعتراض‌آمیز و ناآرامی در تهران و برخی شهرهای کشور، با انتشار اخباری به نقل از منابع خود، معترضین را دعوت به آشوب و اغتشاش کرده و از آنها خواسته بود که فیلم‌های از تخریب اموال عمومی را از طریق یک شماره تماس واتس‌اپ به آنها ارسال کند، سه روز است که از فیلم و تصاویر آرشیوی با هدف زنده نگه‌داشتن آشوب‌ها استفاده می‌کند.
این شبکه وابسته به رژیم سلطنتی انگلیسی در کانال خود، در حالی امروز فیلمی از آتش زدن یک دادسرا و همچنین یک خودرو در خیابان ستارخان را منتشر کرده است که این تصاویر پنج روز پیش در کانال تلگرامی این شبکه منتشرشده بود و بی‌بی‌سی فارسی از این فیلم‌های آرشیوی به عنوان "فیلم‌های که تازه به‌دست‌شان رسیده" استفاده می‌کند!
بی‌بی‌سی فارسی علاوه بر دعوت رسمی معترضین به آشوب و اغتشاش، در شماره تمام واتس‌اپی از معترضین خواسته است که تصاویر درگیری با پلیس و آتش‌زدن اموال عمومی و خصوصی را به آنها ارسال کند؛ همچنین عوامل بی‌بی‌سی بعد از دریافت تصاویر، از طریق واتس‌اپ با آنها تماس گرفته و تلاش می‌کنند که فضا را به سمت خشونت و تخریب بیشتری هدایت کنند.
برخی منابع به خبرنگاران تسنیم می‌گویند بعضی از افرادی که به‌عنوان خبرنگار از طریق بی‌بی‌سی فارسی با معترضین در تماس هستند، با عوامل امنیتی سرویس جاسوسی انگلیس مرتبطند و از حضور در بی‌بی‌سی به عنوان پوشش این مسئله استفاده می‌کنند.
روز گذشته، آقای امیر عبدالهیان وزیر امور خارجه تأکید کرد که در پی تلاش یک رسانه فارسی زبان لندن نشین برای آشوب و اغتشاش در ایران، سفیر این کشور را به وزارت خارجه فراخوانده و مراتب تذکر و هشدار تهران را اعلام کرده است؛ سفیر انگلیس در تهران نیز به وزارت خارجه ایران اطمینان داده که اعتراض رسمی تهران را به لندن منتقل خواهد کرد.
انتهای پیام/