سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن گردو در شهرستان تویسرکان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 مهر 1401 - 16:58
همدان- رئیس جهاد کشاورزی تویسرکان گفت: تاکنون بالغ بر ۱۷ هزار و ۵۰۰ تن گردو در این شهرستان برداشت شده است.
تن،تويسركان،منجمد،گوشت،توزيع

مسعود اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برداشت گندم ۲۰ هزار تن، جو ۱۵ هزار تن، سیر ۴ هزار و ۴۰۰ تن و یونجه ۱۲ هزار و ۳۰۰ تن بوده است، افزود: در برداشت محصولات از شهرستان تویسرکان نسبت به طی مدت مشابه در سال گذشته افزایش زیادی داشته‌ایم.
وی خاطرنشان کرد: برداشت گردو بالغ بر ۳ هزار تن افزایش را به خود اختصاص داده است.
مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان در ادامه با بیان اینکه از ابتدای بهمن ماه سال گذشته که توزیع تنظیم بازار به جهاد واگذار شد، در این شهرستان بالغ بر یک هزار تن اقلام ضروری مانند برنج تایلندی و هندی، گوشت مرغ منجمد، گوشت گوساله منجمد، گوشت گوسفند منجمد، شکر و روغن دربین مردم توزیع شده است، خاطرنشان کرد: سهمیه محرم نیز شامل ۳۵ تن برنج، ۵ تن مرغ و ۲ تن قند بود که در بین متقاضیان توزیع شد.
رئیس جهاد کشاورزی تویسرکان افزود: در ماه صفر نیز بالغ بر ۸۴ تن برنج تایلندی، ۵ تن شکر، ۱/۲ تن گوشت قرمز و ۱۵ تن مرغ منجمد توزیع شده است.
اکبری در پایان تصریح کرد: در مورد اقلام ضروری در شهرستان تویسرکان نیز می‌توان گفت که هیچ‌گونه کمبودی وجود ندارد.