خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باد و گردوخاک شرق اصفهان را در برمی‌گیرد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | دوشنبه، 04 مهر 1401 - 15:34
اصفهان- کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: وزش باد به نسبت شدید و خیزش گردوخاک محلی نیمه شرقی استان را طی ۲۴ساعت آینده در بر می‌گیرد.
استان،اصفهان،سانتيگراد،كلانشهر،وزش

ابراهیم هنرمند در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز و فردا سه‌شنبه نیمه شرق استان وزش باد به نسبت شدید و خیزش گردوخاک محلی را انتظار داریم که این شرایط به کاهش کیفیت هوا در مناطق درگیر و کلانشهر اصفهان منجر می‌شود.
وی با بیان اینکه تا پایان هفته جاری جوی پایدار و آرام در سطح استان حاکم است، ابراز داشت: آسمان استان طی این مدت صاف تا کمی ابری پیش بینی می‌شود و پدیده غالب وزش باد خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه دمای هوا در ۲۴ ساعت پیش رو تغییر محسوسی ندارد، گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۳۴ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۱۲ درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.