خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا در قزوین یک نفر را به کام مرگ کشاند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 مهر 1401 - 13:13
قزوین- مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: طبق گزارشات آمار فوتی قطعی کرونا امروز یک نفر بوده است.
كرونا،بستري،قزوين،قطعي،وضعيت

بهزاد نجف پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت کرونا در استان اظهار کرد: وضعیت رنگی کرونا طی این هفته در شهرستان‌های آبیک، البرز و بویین زهرا آبی و در شهرستان‌های قزوین، تاکستان و آوج زرد است.
مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیان کرد: طبق گزارشات آمار فوتی قطعی کرونا امروز یک نفر بوده است.
وی افزود: میزان بستری فعلی ۷۷ مورد، بستری جدید ۲۳ مورد، ابتلاء قطعی ۱۱ مورد، تعداد بیماران بدحال یک مورد و تعداد ترخیص شدگان ۱۸ مورد است.
این مسئول ابراز کرد: شرایط واکسیناسیون نیز نسبت به گذشته تغییری نکرده است و ما از شهروندان به ویژه محصلین می‌خواهیم با توجه به آغاز مدارس و دانشگاه‌ها نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.