افزایش ۱۵ رشته مورد نیاز بازار به رشتههای دانشگاه صنعتی کرمانشاه
کرمانشاه- رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه از افزایش ۱۵ رشته مورد نیاز بازار به رشتههای این دانشگاه تا سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر اختری امروز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور، تأمین نیازهای صنایع گوناگون موجود در استان و منطقه غرب، توسعه و کاربردی کردن فناوریهای نوین در صنایع مختلف در سال ۱۳۸۴ موفق به اخذ موافقت اصولی از وزارت علوم شد و از بهمن سال ۱۳۸۶ با پذیرش ۱۳۰ دانشجو در دو رشته مهندسی برق و مهندسی شیمی فعالیت خود را آغاز کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه افزود: این دانشگاه در سال تحصیلی ۹۸ - ۹۷ دارای ۱۷ رشته در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با حدود ۲۲۵۸ دانشجوی شاغل به تحصیل بوده و تعداد ۵۲ عضو هیأت علمی در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.
وی خاطر نشان کرد: دانشکدههای مصوب در چارت دانشگاه اعم از دانشکدههای انرژی، ارتباطات وفناوری اطلاعات، مهندسی، مدیریت مهندسی فناوریهای نوین و کشاورزی هستند.
اختری گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال ۹۶ موفق به اخذ مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی به صورت غیر بورسیه و بورسیه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.
وی با اشاره به همکاری این دانشگاه با دانشگاههای اقلیم کردستان عراق ادامه داد: تبادل دانشجو هدف و برنامه این دانشگاه و دانشگاههای اقلیم کردستان عراق نیست، بلکه هدف ما همکاریهای علمی و پژوهشی است.
این مسئول خاطر نشان کرد: در این راستا مذاکرات با دانشگاههای اقلیم را از سال گذشته شروع کردیم و در قالب برگزاری دورههای کوتاه مدت و همایشهای مشترک در حوزههای خدمات مهندسی و پژوهشی با آنها همکاری میکنیم.
اختری بیان داشت: از ابتدای شروع دانشگاه از سوی استانداری وقت، بخشی از ستاد ترک اعتیاد میدان آزادگان در اختیار مجموعه دانشگاه قرار گرفت و این در حالی بود که دانشگاه صنعتی کرمانشاه نسبت به دانشگاههای هم تراز خود در استانهای همجوار مورد کم لطفی قرار گرفت.
وی اذعان داشت: تا سال ۱۴۰۰ رشتههای دانشگاه افزایش خواهند یافت و در نظر داریم تا آن زمان ۱۵ رشته دیگر که رشتههای کاربردی و مورد نیاز بازار هستند، به رشتههای فعلی اضافه کنیم.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه بیان داشت: البته چون به دنبال رشد کیفی در دانشگاه هستیم در تعداد دانشجویان افزایش نداریم و تنها ۱۰۰ دانشجو را اضافه میکنیم.
وی با بیان اینکه تعداد اعضای هیأت علمی دانشگاه را از ۵۲ به ۷۵ نفر افزایش خواهیم داد، گفت: سرانه کارهای پژوهشی برای هرکدام از اعضای هیأت علمی ۲.۳ بوده که این رقم بالاتر از بسیاری از دانشگاههای کشور است.
اختری به مشکلات دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: متأسفانه در بحث تأمین فضای خوابگاهی با مشکل مواجه هستیم و این در حالیست که وضعیت دانشگاه ما از بسیاری استانهای دیگر مطلوبتر است.
وی یادآور شد: در برنامه پنجم توسعه ساخت خوابگاههای دولتی توسط دانشگاهها ممنوع اعلام شد که به همین دلیل نتوانستیم فضای خوابگاهی برای دانشجویان دانشگاه احداث کنیم.
اختری ادامه داد: در برنامه ششم توسعه نیز بیان شده که دانشگاهها میتوانند ۵۰ درصد از بودجه دولت و ۵۰ درصد از خیرین در راستای احداث خوابگاه استفاده کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه تاکید کرد: متأسفانه در استان کرمانشاه جهت فضا سازی و تجهیزات دانشگاهی نتوانستیم از وجود خیرین بهره ببریم و لازم است در این زمینه تبلیغات کافی صورت بگیرد.