خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل کارگروه تخصصی خودکشی در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 16:57
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل کارگروه تخصصی خودکشی در این استان خبر داد.
خودكشي،استان،اجتماعي،كهگيلويه،بويراحمد،كارگروه،استانداري

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل کارگروه تخصصی خودکشی در این استان خبر داد.
حجت‌الاسلام سید فتح‌الله میرمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه آسیب اجتماعی در دنیا وجود دارد و امکان اینکه آسیب‌های اجتماعی را به صفر برسانیم نیست، گفت: باید این آسیب‌ها را کنترل و مدیریت کنیم، آسیب‌های اجتماعی در استان کهگیلویه و بویراحمد رو به کاهش است.
وی با بیان اینکه در سال‌های 94 و 95رشد خودکشی در سطح استان داشته ایم، افزود: اما در سال 97 نسبت به سال 96 شاهد کاهش 18.18 درصدی خودکشی بوده ایم، طی سال 96 حدود 99 نفر در این استان خودکشی کردند که این آمار در سال 97 به 81 نفر رسید و از این تعداد 57 مرد و 24 زن بودند .
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص مهمترین دلایلی در این استان خاطرنشان کرد: دلایل مختلفی دارد، کارگروه تخصصی خودکشی در استان تشکیل شده و در حال پیگیری هستیم که علت خودکشی ها استان را مشخص کنیم.
پس از بررسی ها علت خودکشی‌ها مشخص می شود که فقر، شکست در زندگی، شکست تحصیلی، شکست عشقی و ازدواج اجباری بوده یا چیز دیگری.
میرمحمدی تصریح کرد: کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در خصوص خودکشی در استان در حال انجام است و کارگروه تخصصی نیز در این رابطه تشکیل شده است.
وی ادامه داد: تا پایان خرداد ماه دلایل اقدام به خودکشی در سطح استان را احصاء، بررسی و در صورت نیاز به اطلاعی رسانی به مردم اطلاع داده می شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: کارهای فرهنگی می تواند در کاهش خودکشی ها نقش اساسی ایفا کند.
انتهای پیام