کشتهشدن ۲۰ شبهنظامی در عملیات نیروهای یمنی در جنوب عربستان
عملیات نیروهای ارتش یمن و انصارالله در نجران واقع در جنوب عربستان، به کشته شدن ۲۰ نفر از شبهنظامیان ائتلاف سعودی و زخمی شدن۵۰ نفر دیگر منجر شد.

عملیات نیروهای ارتش یمن و انصارالله در نجران واقع در جنوب عربستان، به کشته شدن ۲۰ نفر از شبهنظامیان ائتلاف سعودی و زخمی شدن۵۰ نفر دیگر منجر شد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، شبهنظامیان ائتلاف سعودی امروز یکشنبه به مواضع نیروهای ارتش یمن و انصارالله در منطقه «مربع شجع» در نجران واقع در جنوب عربستان حمله کردند.
منابع یمنی میگویند که این حمله متجاوزان با واکنش سریع نیروهای ارتش یمن و انصارالله مواجه شد و خسارتهای سنگینی متحمل آنها شده است.
در عملیات مقاومت امروز نیروهای یمنی در مربع شجع، بیش از ۲۰ نفر از شبهنظامیان از پای درآمدند و ۵۰ نفر زخمی شدند.
شلیک موشک «زلزال-۱» یمن به مواضع شبهنظامیان
یگان موشکی ارتش یمن و انصارالله روز یکشنبه همچنین یک فروند موشک «زلزال-۱» را به سمت شبهنظامیان ائتلاف سعودی در منطقه الاجاشر در نجران شلیک کرد.
منابع نظامی یمن تاکید کردند که بر اثر اصابت این موشک، شماری از شبهنظامیان ائتلاف سعودی کشته و زخمی شدند.
عربستان سعودی با حمایت آمریکا، امارات و چند کشور دیگر از مارس 2015 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور کرده است.
انتهای پیام/ح