۸ محکوم به قصاص در بوشهر از اعدام رهایی یافتند
سرپرست اداره کل زندانهای استان بوشهر از رهایی هشت محکوم به قصاص از اعدام و بازگشت به آغوش خانواده هایشان خبر داد.

سرپرست اداره کل زندانهای استان بوشهر از رهایی هشت محکوم به قصاص از اعدام و بازگشت به آغوش خانواده هایشان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سید محتشم حسینی شب گذشته در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: همزمان با دهه آخر ماه صفر 30 زندانی جرایم غیرعمد مالی با همکاری شورای حل اختلاف زندانها، کمیته صلح و سازش، گذشت و همکاری شاکیان از زندان آزاد شدند.
سرپرست اداره کل زندانهای استان بوشهر ادامه داد: بدهی این زندانیان را 8 میلیارد تومان بود که با پرداخت 1.5 میلیارد تومان از بدهی این مددجویان و گذشت 6.5 میلیارد تومان از سوی شاکیان زمینه آزادی آنان فراهم شد.
حسینی از رهایی محکومان به قصاص در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در نیمه نخست امسال با تلاش شوراهای حل اختلاف زندانهای استان بوشهر و گذشت شاکیان 8 محکوم به قصاص نفس، رهایی یافته و به آغوش خانواده برگشتند.
وی اضافه کرد: در اربعین حسینی با تلاش شورای حل اختلاف زندان و رضایت خانواده مقتول، 2 فرد محکوم به قصاص در استان بوشهر از چوبه دار رهایی یافتند.
سرپرست اداره کل زندانهای استان بوشهر تعداد زندانیان جرایم غیرمالی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: اکنون 89 نفر جرایم غیرعمد مالی با بدهی 60 میلیارد تومان در حبس هستند که نیاز به همکاری خیران و گذشت شاکیان است.
انتهای پیام/