خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت ۹۲۰۰ اثر در سومین دوره مسابقه داستان‌نویسی کتاپ

ایسنا | بازار | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 16:35
سومین دوره مسابقه داستان‌کوتاه‌نویسی کتاپ فروردین ماه امسال، در دو بخش اصلی و مردمی برگزار شد و از میان ۹۲۰۰ اثرِ به‌ثبت‌رسیده در وب‌سایتِ کتاپ پنج اثر به انتخاب داوران برنده اعلام شدند.
مسابقه،داوران،داستان،انتخاب،برگزار،ژي

سومین دوره مسابقه داستان‌کوتاه‌نویسی کتاپ فروردین ماه امسال، در دو بخش اصلی و مردمی برگزار شد و از میان ۹۲۰۰ اثرِ به‌ثبت‌رسیده در وب‌سایتِ کتاپ پنج اثر به انتخاب داوران برنده اعلام شدند.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام گروه ژی، در این مسابقه که با حمایت ایرانسل برگزار شد، از علاقه‌مندان خواسته شده بود برای یک عکس داستان کوتاه بنویسند.
استقبال مخاطبان از این مسابقه بسیار قابل‌توجه بود و بیش از ۹۰۰۰ داستان کوتاه به دست داوران این کارزار – سیامک گلشیری و مرتضی برزگر- رسید.
در داوری بخش اصلی، داوران مسابقه ابتدا ۱۰۰ اثر را از میان داستان‌های ارسالی انتخاب کردند و درنهایت پنج داستان برتر از بین آنها برگزیده شد.
در بخش مردمی نیز سه اثر با رأی مستقیم مردم در وب‌سایت کتاپ انتخاب شد.
جایزه‌های مسابقه که ۵ دستگاه تلفن همراه هوشمند و ۳ دستگاه ساعت هوشمند «آنر» است به زودی در رویدادی که توسط گروه ژی و تیم فرهنگی کتاپ برگزار می‌شود، تقدیم برندگان خوش‌ذوق این دوره از مسابقات خواهد شد.
کتاپ اولین سامانه امانت کتاب آنلاین در ایران است که با در اختیار داشتن مجموعه‌ی عظیمی از کتاب امکان دسترسی آسان مخاطبان را به دنیای کلمات فراهم کرده است.
انتهای رپرتاژ خبری