خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیسی: حضور حماسی مردم تبریز در تشییع شهید اجاقی نشانه انزجار از آشوب‌طلبان است

فارس | سیاسی | یکشنبه، 03 مهر 1401 - 01:35
رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با خانواده شهید تبریزی مدافع امنیت، زنده‌یاد حسین اجاقی، گفت: حضور حماسی مردم تبریز در تشییع این شهید، نشانه قدرشناسی از مدافعان امنیت و انزجار از آشوب‌طلبان است.
شهيد،امنيت،اجاقي،تبريز،شهر،شهادت،تشييع،حسين،خانواده

رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با خانواده شهید تبریزی مدافع امنیت، زنده‌یاد حسین اجاقی، گفت: حضور حماسی مردم تبریز در تشییع این شهید، نشانه قدرشناسی از مدافعان امنیت و انزجار از آشوب‌طلبان است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور شامگاه شنبه با خانواده شهید تبریزی مدافع امنیت، زنده‌یاد حسین اجاقی گفت‌وگو کرد.
رئیس‌جمهور در این گفتگوی تلفنی با قدردانی از مجاهدت‌های این شهید والامقام در مقابله با آشوبگران و صیانت از امنیت شهر تاریخی و ولایتمدار تبریز در روزهای گذشته، شهادت او را به خانواده‌اش تبریک و تسلیت گفت.
رئیس‌جمهور حضور پرشکوه مردم در مراسم تشییع شهید اجاقی را نماد دلبستگی جامعه با فرهنگ ایثار و شهادت دانست و خاطرنشان کرد: حضور حماسی مردم شهر تبریز در مراسم تشییع پیکر این شهید بزرگوار، نشانه قدرشناسی این مردم نسبت به مدافعان امنیت و انزجار آنان از آشوب‌طلبان و اخلال‌گران نظام و امنیت عمومی است.
آیت‌الله‌ رئیسی خطه قهرمان‌پرور آذربایجان را گرانیگاه مبارزه برای استقلال و آزادی ایران در تاریخ معاصر خواند و گفت: تبریز چه در جریان انقلاب اسلامی و چه در پیش از آن، همواره یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های دفاع از استقلال و آزادی ایران بوده است و امروز نیز مردم ولایتمدار و میهن‌دوست این شهر، اجازه نخواهند داد امنیتی که به بهای خون صدها هزار شهید به دست آمده از سوی گروه‌های سازماندهی‌شده و معارضان جمهوری اسلامی ایران، خدشه‌دار شود.
رئیس‌جمهور در پایان این گفتگو بر پیگیری پرونده شهادت شهید اجاقی از سوی مراجع مسئول تأکید کرد و به خانواده این شهید اطمینان داد، دولت با جدیت در کنار دستگاه‌های امنیتی و قوه قضائیه، در راستای مجازات عاملان این جنایت تلاش خواهد کرد.
شهید حسین اجاقی از بسیجیان شهر تبریز بود که در جریان مقابله با اغتشاشات اخیر در این شهر، از سوی آشوبگران مورد اصابت چاقو قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پایان پیام/