خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غفوری با استقلال تمدید می‌کند؟

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 28 اردیبهشت 1398 - 16:31
مدافع تیم فوتبال استقلال تهران تنها با شرایط مالی مناسب قرارداد خود را برای سال آتی با این تیم امضا می‌کند.
غفوري،وريا،استقلال،باشگاه،آبي،رقم

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیران باشگاه استقلال تهران در بحث تمدیدی های تیم در ابتدا به سراغ وریا غفوری مدافع آبی ها رفتند تا تمدی قرارداد او را در دستور کار قرار دهند.
وریا غفوری که سال گذشته چیزی حدود ۲ میلیارد تومان قرارداد خود را با آبی پوشان به ثبت رسانده بود بدون شک برای سال آتی رقمی بیش از سال گذشته را خواهان است که البته باید دید رقم پیشنهادی باشگاه چه خواهد بود چرا که آن طور که شواهد پیداست رقم مسئولان برای وریا غفوری حدود دستمزد سال جاری اش است و بدین منظور وریا غفوری روی این امر باید فکر کند.
در صورتی که وریا غفوری مدافع آبی ها حاضر به تمدید قراردا با رقم پیشنهادی خود نباشد احتمالا به پیشنهاد تیم های دیگر فکر کند البته غفوری اعلام کرده که الویت اول او استقلال خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
پایان داستان خطیر و استقلال/ آیا فتحی با جدایی آقای معاون موافقت می کند؟
بازیکنان استقلال در چه شرایطی راضی به تمرین می‌شوند؟
استقلال و پرسپولیس به دنبال تعویض مجری
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه استقلال