خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجمع دانشجویان دانشگاه شریف در محکومیت اغتشاشات- اخبار سیاست ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | شنبه، 02 مهر 1401 - 21:13
جمعی از دانشجویان دانشگاه شریف با تجمعی در محل این دانشگاه، آشوب و اعتشاشات اخیر را محکوم کرده و خواستار مقابله معترضین و مردم با آشوب گران شدند.
دانشجويان،دانشگاه،اميني،خواستار،خانم،تسنيم،مهسا

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، جمعی از دانشجویان دانشگاه شریف با تجمع در محل این دانشگاه، ضمن ابراز تاسف از درگذشت خانم مهسا امینی، هرگونه آشوب و اغتشاش را محکوم کرده و خواستار جدا شدن صف معترضین از آشوب‌گران شدند.
این دانشجویان با سر دادان شعارهایی در محکومیت آشوب‌گران، تصریح کردند که همه دانشجویان خواستار پیگیری پرونده خانم امینی بوده و در عین حال، خواستار هوشیاری دانشجویان در مقابل توطئه‌های بیگانگان و تجزیه طلبان شدند؛ این دانشجویان با شعارهای چون، "دانشجو بیدار است، از آشوب‌گر بیزار است"، " حجاب شده بهانه، اصل نظام نشانه"، "مرگ بر انگلیس و مرگ بر کومله" بر وحدت و همدلی همه ایرانیان در مقابل توطئه‌های ضدایرانی تاکید کردند.
دانشجویان دانشگاه با در دست داشتن عکس مهسا امینی و برخی دیگر از درگذشتگان و شهدای وقایع اخیر در کشور خواستار هوشیاری دانشجویان در شرایط فعلی شدند؛ این دانشجویان همچنین با انتقاد از موضع‌گیری برخی سلبریتی‌ها، تاکید کردند که کسانی که ادعای حمایت از خانم امینی را دارند اما به کشته و مجروح شدن چندین نیروی انتظامی و مردم توسط آشوب‌گران بی‌تفاوت‌‌اند، در نزد مردم رسوا خواهند شد.
به گزارش تسنیم این دومین تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف طی روزهای گذشته نسبت به وقایع اخیر کشور است.
انتهای پیام/