خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هیئت‌های مذهبی قم اهانت اغتشاشگران به مقدسات را محکوم می کنند

مهر | استان‌ها | شنبه، 02 مهر 1401 - 18:19
قم- اجتماع بزرگ هیئت‌های مذهبی استان قم در پی اهانت عده از اغتشاشگران به ساحت مقدسات در سالروز رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن (ع)؛ برگزار می شود.
عزاداران،ساحت،عزاداري،كريم،قم،مذهبي

به گزارش خبرنگار مهر، در پی اهانت تعدادی از اغتشاشگران به ساحت قرآن کریم و ارزش‌های اسلامی هیئت‌های مذهبی استان قم و عزاداران حسینی همزمان با سالروز رحلت نبی مکرم اسلام و شهادت امام حسن مجتبی (ع) دسته عزاداری برپا می‌کنند.
اجتماع بزرگ هیئت‌های مذهبی استان قم روز یکشنبه ساعت ۹ صبح در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار می‌شود و سپس عزاداران به سمت دفتر مقام معظم رهبری در خیابان شهدا راهپیمایی خواهند کرد.
در روزهای گذشته تعدادی از آشوب طلبان در تجمعات غیرقانونی برخی از شهرهای کشور، نسبت به ساحت قرآن کریم، بیرق‌های عزاداری، مساجد و حسینیه‌ها جسارت کردند که این امر موجب جریحه دار شدن احساسات متدینین و آحاد ملت ایران شده است.